Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Alfa Romeo Junior από 29.900 ευρώ

tags :
Alfa Romeo Junior από 29.900 ευρώ
Η Junior είναι η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική Alfa Romeo σε έκδοση με 156 HP και αυτονομία που αγγίζει τα 410 km, ενώ διατίθεται και ως υβριδική με 136 HP και αυτόματο κιβώτιο.
Μέσα από τη δυναμική σχεδίαση και το οδηγικό ταπεραμέντο, η Junior έχει ως αποστολή να προσελκύσει νέους πελάτες και να σφυρηλατήσει την νέα γενιά Alfisti.
Ταυτόχρονα υιοθετεί και εξελίσσει ακόμα περισσότερο τα ιδανικά που έχουν καταστήσει την Alfa Romeo ένα θρύλο με φανατικό κοινό, αποτελώντας μια πρόταση με μοναδικό ενδιαφέρον στα B-SUV.
Η δυνατότητα για παραγγελίες στο επίσημο δίκτυο αντιπροσώπων είναι ήδη ενεργή, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τιμοκατάλογο που ξεκινάει από τις €29.900 για την υβριδική έκδοση των 136 HP.
Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι και η ηλεκτρική των 156 HP που ξεκινάει από τις €30.900, συμπεριλαμβανομένης της κρατικής επιδότησης του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3».
Ο εξοπλισμός είναι πλούσιος σε όλες τις Junior.
Η έκδοση Core μεταξύ άλλων περιλαμβάνει αυτόματο κλιματισμό, 17άρες ζάντες αλουμινίου με διαμαντέ φινίρισμα (18” στην ηλεκτρική έκδοση), ενεργό cruise control, κιβώτιο ταχυτήτων με paddles αλλαγών και λειτουργία coasting (στην υβριδική έκδοση), συνθετικό δερμάτινο τιμόνι, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και αυτόνομο φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών και δικυκλιστών (διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης