Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Νέο Hyundai Tucson από 29.190 ευρώ

tags :
Νέο Hyundai Tucson από 29.190 ευρώ
Συνολικά, το Νέο Hyundai TUCSON, με τιμή εκκίνησης στην ελληνική αγορά από τα 29.190 ευρώ, αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση στην κατηγορία των compact SUV, συνδυάζοντας δυναμική εμφάνιση, τεχνολογικές καινοτομίες και προηγμένες λύσεις κινητικότητας
Το ανανεωμένο Tucson ενσαρκώνει τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Hyundai «Sensuous Sportiness», μια προσέγγιση που συνδυάζει αρμονικά τη συναισθηματική φόρτιση με την τεχνολογική καινοτομία.
Ο εξωτερικός σχεδιασμός του SUV χαρακτηρίζεται από την τολμηρή εμφάνιση και τα γεωμετρικά μοτίβα, τα οποία προέρχονται από την τεχνολογία «Parametric Dynamics».
Αυτός ο ψηφιακά καθοδηγούμενος σχεδιασμός αποτυπώνεται στη μάσκα του οχήματος, όπου τα Parametric Hidden Lights κλέβουν την παράσταση, προσφέροντας μια εντυπωσιακή αίσθηση όταν ενεργοποιούνται.
Οι αλλαγές δεν περιορίζονται μόνο στην εμφάνιση, αλλά επεκτείνονται και στο εσωτερικό, το οποίο διακρίνεται για την αίσθηση ευρυχωρίας και τις υψηλής ποιότητας λεπτομέρειες.
Οι επιβάτες του νέου Tucson θα απολαμβάνουν ένα περιβάλλον άνεσης και λειτουργικότητας, χάρη στην οριζόντια διάταξη των στοιχείων, ενώ η νέα οθόνη αφής AVN 12,3 ιντσών αποτελεί το κέντρο ελέγχου για τις τεχνολογίες συνδεσιμότητας και ενημέρωσης (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης