Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Νέο Kia EV3 από 29.990 ευρώ

tags :
Νέο Kia EV3 από 29.990 ευρώ
Η εγχώρια αντιπροσωπεία κάνει γνωστές τις τιμές πώλησης για το νέο της ηλεκτρικό που θα είναι διαθέσιμο από τα τέλη του έτους. Ντεμπούτο στην έκθεση AUTO ATHINA 2024. Μέσα Νοεμβρίου οι πρώτες μας οδηγικές εντυπώσεις.
Ακολουθώντας τη σχεδιαστική γλώσσα «Opposites United», η οποία αντλεί έμπνευση από τις αντιθέσεις της φύσης και της καινοτομίας, το EV3 προσφέρει ένα ισορροπημένο αλλά δυναμικό προφίλ.
Στα 4,3 μέτρα μήκος, 1,85 πλάτος και 1,56 ύψος, το αυτοκίνητο ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά που περιμένει κανείς από ένα μοντέρνο SUV, προσφέροντας παράλληλα έναν πιο compact χαρακτήρα για τις αστικές μετακινήσεις.
Η χαρακτηριστική μάσκα «Tiger Face» της Kia, συνδυασμένη με τα φωτιστικά στοιχεία «Star Map», προσδίδει στο EV3 έναν επιβλητικό και σύγχρονο χαρακτήρα.
Το μακρύ και κεκλιμένο προφίλ του αυτοκινήτου μαζί με την πίσω πόρτα τύπου hatchback, ενισχύουν τον δυναμισμό και την κομψότητα, στοιχεία που έχουν γίνει συνώνυμα με τη νέα γενιά ηλεκτρικών της Kia.
Στο εσωτερικό του EV3, η άνεση και η τεχνολογία κάνουν άμεσα αισθητή την παρουσία τους.
Η καμπίνα είναι σχεδιασμένη για να φιλοξενεί άνετα πέντε επιβάτες, ενώ η κομψή κεντρική κονσόλα με συρόμενο τραπεζάκι και επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους ενισχύουν την πρακτικότητα (διαβάστε περισσότερα)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης