Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Η Toyota επιστρέφει στη Formula 1

tags :
Η Toyota επιστρέφει στη Formula 1
Η επιστροφή της Toyota στη Formula 1 μέσω της νέας συνεργασίας με την Haas F1 Team αποτελεί σημαντική εξέλιξη για το motorsport – Η ιαπωνική εταιρία δεν θα συμμετέχει ως προμηθευτής κινητήρων – Συνεχίζει κανονικά τόσο στο WRC όσο και στο WEC
Το Toyota Gazoo Racing (TGR), το αγωνιστικό και τμήμα R&D της Toyota, θα συνεργαστεί στενά με την αμερικανική ομάδα της Haas, σε μια συμφωνία που περιλαμβάνει τη μεταφορά τεχνολογίας, τεχνική υποστήριξη και παραγωγική υποδομή.
Τα μονοθέσια της Haas θα φέρουν τα λογότυπα της TGR.
Τα βασικά σημεία της συνεργασίας έχουν ως εξής:
Πολυετής συμφωνία: Η συνεργασία αυτή έχει πολυετή διάρκεια και περιλαμβάνει ανταλλαγή τεχνογνωσίας και πόρων.
Το TGR θα παρέχει σχεδιαστικές και κατασκευαστικές υπηρεσίες, ενώ η Haas θα προσφέρει την τεχνική της γνώση και εμπορικά οφέλη στην Toyota.
Στόχοι της συνεργασίας: Σκοπός της συνεργασίας είναι η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της Haas στη Formula 1, αλλά και η ανάπτυξη των δεξιοτήτων της Toyota μέσω του περιβάλλοντος της F1.
Συνεργασία με Ferrari: Η Haas θα συνεχίσει να λαμβάνει κινητήρες από τη Ferrari μέχρι τουλάχιστον το 2028, ενώ η συνεργασία με την Toyota προσθέτει επιπλέον πόρους σε επίπεδο R&D και παραγωγής. Πρόκειται για ένα συνδυασμό που θα μπορούσε να προσφέρει στη Haas τα απαραίτητα εργαλεία για καλύτερες επιδόσεις (διαβάστε περισσότερα)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης