Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

BMW 2 Grand Coupe για όσους θέλουν κάτι που να διαφέρει

tags :
BMW 2 Grand Coupe για όσους θέλουν κάτι που να διαφέρει
Η BMW παρουσίασε τη νέα γενιά της 2 Gran Coupe, με σημαντικές αλλαγές στο σχεδιασμό και αναβαθμίσεις στο πλαίσιο που δίνουν στο μικρομεσαίο σεντάν πιο σπορτίφ χαρακτήρα
Το νέο μοντέλο βασίζεται στην πλατφόρμα κίνησης εμπρός, κοινή με τη Σειρά 1, και όχι στην πλατφόρμα κίνησης πίσω, που χρησιμοποιείται για την 2 Coupe.
Στο εμπρός μέρος, 2 Gran Coupe διαθέτει επανασχεδιασμένη μάσκα «νεφρών», η οποία μπορεί να έχει και φωτιζόμενο LED περίγραμμα, ενώ στην κολώνα Hofmeister υπάρχει το διακριτικό λογότυπο «2». Επιπλέον, οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν για πρώτη φορά οροφή σε μαύρη γυαλιστερή απόχρωση.
Ο Bernhard Blattel, επικεφαλής διαχείρισης των κόμπακτ BMW, δήλωσε πως το νέο μοντέλο έχει σχεδιαστεί με στόχο να γίνει πιο δυναμικό και σπορ.
Ένα από τα σημαντικά σημεία της επανασχεδίασης ήταν η πίσω όψη, η οποία είχε διχάσει το κοινό στην προηγούμενη γενιά. Η νέα σχεδίαση προσφέρει καλύτερη ροή και πιο κομψή γραμμή στην οροφή.
Με τις σχεδιαστικές αλλαγές, το μήκος της νέας 2 Gran Coupe αυξήθηκε κατά 20 χλστ. φτάνοντας τα 4.546 χλστ., ενώ το πλάτος και το ύψος αυξήθηκαν κατά 15 χλστ., στα 1.800 χσλτ. και 1.435 χλστ. αντίστοιχα, με στόχο τη βελτιστοποίηση του εσωτερικού χώρου (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης