Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Η διαδικτυακή ελευθερία του Λόγου… στα καλύτερά της – Το Facebook μπλοκάρει επανειλημμένα τα posts του ΒΝ

Η διαδικτυακή ελευθερία του Λόγου… στα καλύτερά της – Το Facebook μπλοκάρει επανειλημμένα τα posts του ΒΝ
Twitter… μόνο
Το Facebook έχει ουκ ολίγες φορές «κατεβάσει» άρθρα του BankingNews από την πλατφόρμα του, χωρίς καν να μπει έστω για τα τυπικά, στη διαδικασία «αξιολόγησης» των εν λόγω posts.
Κάποια καλογραμμένα Bots διαγράφουν σε δευτερόλεπτα τις δημοσιεύσεις άρθρων μας, μόλις ανιχνεύσουν κάποια λέξη ή φράση που δεν αρμόζει στα γούστα των λογοκριτών.
Επειδή αυτό το έργο παίζεται συνεχώς εδώ και χρόνια, σήμερα αποφασίσαμε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο και να γράψουμε ένα σχετικό άρθρο, για να παραμείνει στο διαδίκτυο ως μία από τις αποδείξεις της μεγάλης παρέμβασης που υπάρχει πλέον στις ελευθερίες όλων μας.
Γιατί, ας μην κοροϊδευόμαστε, η Ελευθερία στη Δύση της τελευταίας 15ετίας, δεν υπάρχει. Ας αρχίσουν τώρα όλοι να λένε «γιατί, υπάρχει στη Ρωσία;», υπάρχει στην Κίνα;» και όλα αυτά τα αυτοματοποιημένα αντεπιχειρήματα όταν δεν υπάρχει πιθανότητα παραδοχής του προβλήματος.
Η τεχνολογία διόγκωσε το θράσος του συστήματος και, πλέον, όλα λογοκρίνονται και ελέγχονται, διαμορφώνοντας με το ζόρι τις απόψεις των πολιτών.
Facebook και όλο αυτό το σινάφι που μας παρακολουθεί 24/7.
Για αυτό… Twitter (ή «Χ», όπως θέλετε πείτε το) του Elon Musk μόνο, ή οτιδήποτε άλλο επιτρέπει την Ελευθερία του Λόγου.

ΥΓ: Για να βιώσουμε την απόλυτη παράνοια, θα δοκιμάσουμε να ποστάρουμε το παραπάνω άρθρο στο Facebook.

Κ.Τ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης