Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Life coach ή μήπως… Life Kots; Η απάντηση στη νέα καμπάνια της Κωτσόβολος

Life coach ή μήπως… Life Kots; Η απάντηση στη νέα καμπάνια της Κωτσόβολος
Η νέα καμπάνια της Κωτσόβολος έφτασε με πολύ χιούμορ και ευρηματικότητα και μας χαρίζει άφθονο γέλιο, αλλά και λύσεις για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη μέσα από την τεχνολογία

Όλοι μας αναζητούμε την απάντηση που θα μας βοηθήσει να ζήσουμε μία Καλύτερη Ζωή.
Όταν, όμως, η απάντηση έρχεται μέσα από την τεχνολογία, τότε το Life coach γίνεται Life Kots με τον Κωτσόβολο να αναλαμβάνει τον ρόλο του ειδικού, δίνοντας λύση σε κάθε μας ανάγκη.
Η νέα καμπάνια της Κωτσόβολος έφτασε με πολύ χιούμορ και ευρηματικότητα και μας χαρίζει άφθονο γέλιο, αλλά και λύσεις για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη μέσα από την τεχνολογία.
Πρωταγωνιστές της ζευγάρια που επισκέπτονται τη Life Kots ειδικό, για να λύσουν τις διαφορές τους, να βρουν τις ισορροπίες τους και έτσι να καταφέρουν να ζήσουν μαζί μία Καλύτερη Ζωή. Τουλάχιστον μέχρι την επόμενη επίσκεψη.
Και ποια είναι τα φλέγοντα ζητήματα συζήτησης; Μα φυσικά αυτά που προκαλούν προστριβές, όπως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου ή το πότε ανάβεις το κλιματιστικό στο σπίτι!  Έτσι, λοιπόν, η Life Kots δίνει τη λύση για να είναι όλοι χαρούμενοι! Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά η αγορά της κατάλληλης τηλεόρασης ή ένα μοναδικό πρόγραμμα για αγορά κλιματιστικού ή ψυγείου υψηλής ενεργειακής κλάσης, ενόψει καλοκαιριού.
Από σήμερα, λοιπόν, είτε ψάχνετε το νόημα της ζωής, είτε τις λύσεις που θα κάνουν τη ζωή σας καλύτερη, με τη βοήθεια της Life Kots… τα βρήκατε στον Κωτσόβολο!
Δείτε την πρώτη ταινία της Κωτσόβολος εδώ και εδώ τη δεύτερη ταινία σχετικά με το νέο πρόγραμμα της Κωτσόβολος, το «Αναβαθμίζω-Εξοικονομώ», το οποίο προσφέρει σε όλους ειδικές προσφορές και οφέλη για την αγορά κλιματιστικών και ψυγείων υψηλής ενεργειακής κλάσης.
Και μείνετε συντονισμένοι, γιατί η Life Kots έρχεται να δώσει τη λύση σε πολλά ακόμη φλέγοντα ζητήματα συζήτησης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης