Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Lidl Ελλάς Μεγάλος Χορηγός του Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης

Η Lidl Ελλάς Μεγάλος Χορηγός του Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης
Υποστηρίζοντας ενεργά τον αθλητισμό και την υγιεινή ζωή, η εταιρεία συμμετείχε με την ομάδα της στον 12ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Η Lidl Ελλάς, πιστή στη δέσμευσή της για τη στήριξη ενός υγιεινού και δραστήριου τρόπου ζωής, συμμετείχε για ακόμη μία χρονιά ως Μεγάλος Χορηγός στον 12ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης. Με τη συνεχή της παρουσία σε κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, η εταιρεία ενισχύει έμπρακτα την αξία της σωματικής άσκησης και της ευεξίας, προάγοντας την υγεία στην καθημερινότητα χιλιάδων ανθρώπων.
Ο θεσμός που μύησε όλη την Ελλάδα στους νυχτερινούς αγώνες δρόμου και καθιέρωσε τη Θεσσαλονίκη ως πρωταγωνίστρια στο διεθνές δρομικό κίνημα, αναδεικνύοντας την ως ιδανικό προορισμό αθλητικού τουρισμού από το 2012 έως σήμερα, προσέφερε αυτή τη φορά κάτι το διαφορετικό. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες διαδρομές και να πετύχουν νέα ρεκόρ, καθώς ο αγώνας επεκτάθηκε για πρώτη φορά στον δυτικό τομέα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.
Όλη η πόλη μετατράπηκε σε μια μεγάλη παρέα, και ο φετινός Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει 11.000 δρομείς στις αφετηρίες των αγωνιστικών του διαδρομών. Ανάμεσά τους, πολλοί Έλληνες και ξένοι πρωταθλητές, δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου, καθώς και άτομα με αναπηρία και από ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.
Ενισχύοντας την έννοια της συμμετοχής και την αξία της ομαδικότητας, η Lidl Ελλάς συμμετείχε ενεργά, με πάνω από 130 μέλη της από καταστήματα, γραφεία και logistic centers, σε όλες τις κατηγορίες (Ημιμαραθώνιος, Δρόμος 5.000μ., Δρόμος 10.000μ., Δρόμος Ενός Μιλίου). Τα μέλη του #teamLidl συνολικά έτρεξαν πάνω από 700km για καλό σκοπό καθώς τα χιλιόμετρα αυτά μεταφράζονται σε χρηματική δωρεά ύψους 12.500€ από τη Lidl Ελλάς προς το Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα» για τις ανάγκες της στέγης. Επιπλέον, η εταιρεία χορήγησε συνολικά 10.000 μπάρες δημητριακών, προσφέροντας ενέργεια στους δρομείς.
Για τη Lidl Ελλάς, η προάσπιση της υγείας και η προώθηση ενός υγιεινού και ενεργού τρόπου ζωής αποτελούν προτεραιότητες, κάτι που αποδεικνύει έμπρακτα, στηρίζοντας διοργανώσεις και δράσεις που εμπνέουν και παρακινούν τους ανθρώπους να γίνουν πιο δραστήριοι στην καθημερινότητά τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης