Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Το COSMOTE HISTORY HD τιμά την 28η Οκτωβρίου με ολοήμερο αφιέρωμα

Το COSMOTE HISTORY HD τιμά την 28η Οκτωβρίου με ολοήμερο αφιέρωμα
16 ντοκιμαντέρ θα προβληθούν ανήμερα της επετείου του «ΟΧΙ»

Το COSMOTE HISTORY HD τιμά την 28η Οκτωβρίου με ολοήμερο αφιέρωμα, το οποίο περιλαμβάνει 16 ντοκιμαντέρ, που θα προβληθούν ανήμερα της επετείου του «ΟΧΙ», από τις 9 το πρωί έως τα μεσάνυχτα. Μέσα από πλούσιο αρχειακό υλικό, ντοκουμέντα και μαρτυρίες, τα ντοκιμαντέρ αναβιώνουν τα ηρωικά πεδία και τις ανθρώπινες ιστορίες του πολέμου και αναδεικνύουν μερικά από τα σημαντικότερα γεγονότα και πρόσωπα που σημάδεψαν τη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας.
Η_Μάχη_της_Κρήτης_-_Όταν_ο_Ερμής_κράτησε_την_αναπνοή_του.jpg

Ξεχωρίζουν στο αφιέρωμα 

Μεταξύ των ντοκιμαντέρ που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του COSMOTE HISTORY HD είναι επεισόδια από παραγωγές και συμπαραγωγές της COSMOTE TV, όπως «Ένδοξα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού» (09.00 & 12.10), «Λουλούδια που μαράθηκαν νωρίς: Κακόπετρος 28 Αυγούστου 1944» (11.00), «Η Μάχη της Κρήτης - Όταν ο Ερμής κράτησε την αναπνοή του» (15.20), «Ρωμανιώτες: Οι Έλληνες Εβραίοι των Ιωαννίνων» (17.00),  «Η μέρα που τελείωσε ο πόλεμος» (18.45) κ.ά.
Επιπλέον, στο πλαίσιο του επετειακού αφιερώματος θα προβληθούν δύο επεισόδια της δημοφιλούς εκπομπής της COSMOTE TV «Μηχανή του Χρόνου» (19.40 & 21.00) με τον Χρίστο Βασιλόπουλο. Τα επεισόδια φωτίζουν την ιστορία διανοούμενων και καλλιτεχνών, όπως οι Οδυσσέας Ελύτης, Γιάννης Τσαρούχης, Λάμπρος Κωνσταντάρας και Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, που δεν δίστασαν στιγμή να καταταγούν και να πολεμήσουν στην πρώτη γραμμή.
Όλα τα επεισόδια και οι ταινίες διατίθενται και στον δωρεάν on demand κατάλογο της COSMOTE TV, για θέαση οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης