Τελευταία Νέα
Διεθνή

Από το fund... Ethical εξαγοράστηκε το Pornhub

Από το fund... Ethical εξαγοράστηκε το Pornhub
Το Pornhub έχει ταλαιπωρηθεί από σκάνδαλα
Η MindGeek, η μητρική εταιρεία του Pornhub, του μεγαλύτερου ιστότοπου πορνό στον κόσμο, και άλλων πλατφορμών ψυχαγωγίας ενηλίκων, εξαγοράστηκε από μια καναδική εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων με την επωνυμία... Ethical Capital Partners ή ECP.
Το τίμημα της εξαγοράς δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, ωστόσο, το ECP, το οποίο ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2022 στο Μόντρεαλ, είναι fund που ασχολείται (κατά δήλωσή του) "με προβληματικές εταιρείες, αναζητώντας επενδυτικές και συμβουλευτικές ευκαιρίες με επίκεντρο την τεχνολογία "σε κλάδους που απαιτούν ηθική ηγεσία με αρχές... έχουν νομική και ρυθμιστική πολυπλοκότητα και που δίνουν αξία στη διαφάνεια και τη λογοδοσία".
Το Pornhub, που ιδρύθηκε το 2007, άλλαξε τον κόσμο της ψυχαγωγίας ενηλίκων.
Έχει πάνω από 76 εκατομμύρια μηνιαία ενεργά εγγεγραμμένα μέλη και πάνω από 130 εκατομμύρια ενήλικες επισκέπτονται τον ιστότοπο καθημερινά για "την καλύτερη επιλογή βραβευμένων ερμηνευτών, την πιο εκτεταμένη συλλογή βίντεο υψηλής ποιότητας και μια ασφαλή, φιλική προς το χρήστη εμπειρία για τους θεατές", αναφέρεται στην ανακοίνωση της συμφωνίας.
Έχει ταλαιπωρηθεί από σκάνδαλα και είναι το θέμα του ντοκιμαντέρ του Netflix "Money Shot": The Pornhub Story της Suzanne Hillinger, σε παραγωγή της Jigsaw Productions του Alex Gibney.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης