Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΥΠΕΞ Ρωσίας: Η πολιτική ηγεσία του Κιέβου συμμετείχε στην επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας

ΥΠΕΞ Ρωσίας: Η πολιτική ηγεσία του Κιέβου συμμετείχε στην επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας
Οι δράστες της επίθεσης θα εντοπιστούν και δεν θα διαφύγουν της Δικαιοσύνης αναφέρει το ρωσικό ΥΠΕΞ
Οι ανακοινώσεις του Κιέβου μετά την επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή της πολιτικής ηγεσίας και των ειδικών υπηρεσιών της Ουκρανίας στην επίθεση αυτή αναφέρει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας.
«Όλες οι προσπάθειες να διαταραχθούν οι συγκοινωνιακές συνδέσεις με τη χερσόνησο και να αποσπαστεί η Κριμαία από την υπόλοιπη Ρωσία είναι προφανώς αδύνατες» υποστηρίζει το ρωσικό ΥΠΕΞ, το οποίο καταδικάζει την «τρομοκρατική επίθεση» στη γέφυρα της Κριμαίας, που όπως υποστηρίζει, είναι μια πολιτική εγκατάσταση.
Επιπλέον, το ΥΠΕΞ της Ρωσίας αναφέρεται και στις αντιδράσεις ορισμένων Ουκρανών βουλευτών για τον θάνατο δύο ανθρώπων, κάνοντας λόγο για κυνικές και τερατώδεις δηλώσεις
«Η Ρωσική Ομοσπονδία αναμένει ότι η διεθνής κοινότητα θα επιδείξει ακεραιότητα και θα δώσει μια σωστή αξιολόγηση της τρομοκρατικής επίθεσης στη γέφυρα της Κριμαίας.
Οι δράστες της επίθεσης στη γέφυρα της Κριμαίας θα εντοπιστούν και δεν θα διαφύγουν της δικαιοσύνης» υπογραμμίζει το ρωσικό ΥΠΕΞ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης