Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παραδοχή Ουκρανών: Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τη Γέφυρα της Κριμαίας – Συνηθισμένη τακτική

Παραδοχή Ουκρανών: Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τη Γέφυρα της Κριμαίας – Συνηθισμένη τακτική
Καταστρέφεις υλικοτεχνικές γραμμές του εχθρού για να του στερήσεις περισσότερα πυρομαχικά, καύσιμα, τρόφιμα είπε ο Ουκρανός υπουργός Άμυνας
Σχετικά Άρθρα
Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τη Γέφυρα της Κριμαίας υποστήριξε ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας, Olekskiy Reznikov, παραδεχόμενος με αυτόν τον τρόπο την εμπλοκή της Ουκρανίας στις δύο επιθέσεις που έχουν γίνει έως σήμερα κατά της γέφυρας.
Όπως είπε, το Κίεβο θα συνεχίσει να χτυπά τη Γέφυρα της Κριμαίας παρά το γεγονός ότι αυτή δεν χρησιμοποιείται για τον ανεφοδιασμό των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων.
«Είναι μια συνηθισμένη τακτική να καταστρέφεις τις υλικοτεχνικές υποδομές του εχθρού σου, προκειμένου να του στερήσεις τη δυνατότητα να προμηθευτεί περισσότερα πυρομαχικά, καύσιμα, τρόφιμα, κα.
Για αυτό και θα χρησιμοποιήσουμε αυτήν την τακτική» υποστήριξε μιλώντας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN ο Reznikov.
Υπενθυμίζεται πως στις 17 Ιουλίου δύο ουκρανικά drones πραγματοποίησαν επίθεση στη Γέφυρα της Κριμαίας με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ακαριαία δύο άνθρωποι, να τραυματιστεί ένα παιδί και να υποστεί μεγάλες ζημιές ένα κομμάτι του οδοστρώματος της γέφυρας.
Την επίθεση αυτή, την οποία είχε χαρακτηρίσει τρομοκρατική, είχε καταδικάσει ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin τονίζοντας ότι επρόκειτο για άσκοπο έγκλημα καθώς «εδώ και καιρό η Γέφυρα της Κριμαίας δεν χρησιμοποιούνταν για στρατιωτικές μεταφορές».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης