Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισραήλ: Στην Ουάσιγκτον ο Benny Gantz - Οργή Netanyahu για την αυτονόμηση του υπουργού

Ισραήλ: Στην Ουάσιγκτον ο Benny Gantz - Οργή Netanyahu για την αυτονόμηση του υπουργού
Ο πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu φέρεται να είναι εξαγριωμένος που ο Gantz επισκέπτεται τις ΗΠΑ και τη Βρετανία χωρίς την έγκρισή του και φημολογείται ότι έδωσε εντολή στην ισραηλινή πρεσβεία στην Ουάσιγκτον να μην διευκολύνει τις συναντήσεις του 
Ο υπουργός του πολεμικού υπουργικού συμβουλίου Benny Gantz έφτασε στις ΗΠΑ ενόψει μιας σειράς συναντήσεων με υψηλόβαθμους αξιωματούχους τη Κυριακή 3 Μαρτίου 2024, ανακοίνωσε το γραφείο του.
Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2023, ο Gantz πρόκειται να συναντηθεί με την αντιπρόεδρο Kamala Harris, τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Jake Sullivan και τον σύμβουλο του Λευκού Οίκου για τη Μέση Ανατολή, Brett McGurk.
Την Τρίτη (5/3) έχει προγραμματιστεί να συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Antony Blinken
Μετά το ταξίδι του στις ΗΠΑ, ο Gantz πρόκειται να πετάξει στο Λονδίνο και να συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών David Cameron καθώς και με άλλους αξιωματούχους.
Ο πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu φέρεται να είναι εξαγριωμένος που ο Gantz επισκέπτεται τις ΗΠΑ και τη Βρετανία χωρίς την έγκρισή του και φημολογείται ότι έδωσε εντολή στην ισραηλινή πρεσβεία στην Ουάσιγκτον να μην διευκολύνει τις συναντήσεις του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης