Τελευταία Νέα
Διεθνή

Belgorod: Τα συστήματα αεράμυνας απέκρουσαν επίθεση από Vampire MLRS

Belgorod: Τα συστήματα αεράμυνας απέκρουσαν επίθεση από Vampire MLRS
Το επιθετικό όπλο που χρησιμοποιήθηκε από τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις (AFU) ήταν πύραυλοι που αναγνωρίστηκαν ότι ανήκουν στο σύστημα πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης της Τσεχίας, τύπου Vampire
Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου βομβαρδισμού του Belgorod, ο κυβερνήτης Βιάτσεσλαβ Γκλάντκοφ ανέφερε ότι τα συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν 10 εναέριους στόχους που κατευθύνονταν προς την πόλη.
Η τραγική κατάληξη του περιστατικού ήταν ο θάνατος μιας γυναίκας και ο τραυματισμός τριών ατόμων.
Το επιθετικό όπλο που χρησιμοποιήθηκε από τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις (AFU) ήταν πύραυλοι που αναγνωρίστηκαν ότι ανήκουν στο σύστημα πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης της Τσεχίας, τύπου Vampire, κάτι που επιβεβαιώνεται από φωτογραφίες συντριμμιών πυραύλων που εμφανίστηκαν στο παρελθόν στο κοινό.
Σε φωτογραφίες συντριμμιών πυραύλων, φαίνεται η χαρακτηριστική τρύπα σε σχήμα Τ για τη στερέωση της ουράς, η οποία είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα των πυρομαχικών του συστήματος Vampire.
Αυτοί οι πύραυλοι έχουν χρησιμοποιηθεί για επίθεση σε ρωσικό έδαφος στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης στο Μπέλγκοροντ στις 30 Δεκεμβρίου πέρυσι, όπου σκοτώθηκαν 25 άνθρωποι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης