Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συναγερμός στη Σλοβακία μετά την απόπειρα δολοφονίας κατά Fico - Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στα δημόσια κτήρια

Συναγερμός στη Σλοβακία μετά την απόπειρα δολοφονίας κατά Fico - Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στα δημόσια κτήρια
Ο αρχηγός της αστυνομίας σημείωσε ότι έχει παρατηρηθεί ανησυχητική άυξηση των .. υβριδικών απειλών
Μετά τη σοβαρή απόπειρα δολοφονίας κατά του πρωθυπουργού της Σλοβακίας Robert Fico, οι αρχές της χώρας αύξησαν αισθητά το επίπεδο ασφάλειας στα σχολεία, τις περιοχές κοντά στο κοινοβούλιο, τα γραφεία των ΜΜΕ, και στα δημόσια κτήρια εν γένει.
Ο αρχηγός της αστυνομίας της δημοκρατίας, Lubomir Solak, προέβη στη σχετική ενημέρωση κατά τη διάρκεια συνεντευξης που παραχώρησε σε εκπροσώπους του Τύπου.
«Η αστυνομία έχει αυξήσει το επίπεδο ασφάλειας στα σχολεία, γύρω από το κτίριο του κοινοβουλίου , καθώς και στα γραφεία των μέσων ενημέρωσης», τόνισε σχετικά.
Ο Solak σημείωσε, επίσης, ότι έχει παρατηρηθεί ανησυχητική άυξηση των .. υβριδικών απειλών σε ολόκληρη τη χώρα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, μιλάμε κυρίως για σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα με έγκριση της απόπειρας δολοφονίας του πρωθυπουργού.
Κάθε μεμονωμένη περίπτωση διερευνάται, υποστήριξε με νόημα.
Εν τω μεταξύ, ο αρχηγός της αστυνομίας αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις για τις συνθήκες της απόπειρας δολοφονίας του Fico, τονίζοντας ότι έχει τεθεί αυστηρό «μπλόκο» στην παροχή αυτών των απόρρητων πληροφοριών.
Το αίτημα για εφαρμογή  αυστηρού εμπάργκο στη διαρροή των σχετικών πληροφοριών έχει εισαχθεί μετά από αίτημα της Γενικής Εισαγγελίας της Σλοβακίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης