Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Οι βόμβες... τέρατα FAB-3000 με UMPC θα είναι έτοιμες για χρήση μέσα σε λίγες εβδομάδες

Ρωσία: Οι βόμβες... τέρατα FAB-3000 με UMPC θα είναι έτοιμες για χρήση μέσα σε λίγες εβδομάδες
Η ανάπτυξη ελεγχόμενων μονάδων πτερυγίων ολίσθησης (GUMPK) στο διαμέτρημα FAB-3000 βρίσκεται στο τελικό στάδιο
Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία για τη χρήση νέων εναέριων βομβών FAB-3000 της Ρωσίας, αλλά αυτές οι αναφορές δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί.
Η ανάπτυξη ελεγχόμενων μονάδων πτερυγίων ολίσθησης (GUMPK) στο διαμέτρημα FAB-3000 βρίσκεται στο τελικό στάδιο και αναμένεται να είναι έτοιμες για πρακτική χρήση μέσα σε λίγες εβδομάδες σύμφωνα με στρατιωτικό και όσα δημοσιεύει στο Telegram με τον λογαριασμό, "Fighterbomber".
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε πρώτο στάδιο, το FAB-3000 UMPC θα δοκιμαστεί σε ειδικούς χώρους.
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των δοκιμών, ακολουθεί η διαδικασία σε συνθήκες πραγματικής μάχης και μόνο μετά από αυτό οι νέες βόμβες θα εισέλθουν στο πεδίο της μάχης.
Οι προγραμματιστές σημειώνουν ότι ο φορέας του FAB-3000 UMPC θα είναι το βομβαρδιστικό Su-34, ωστόσο, άλλα βομβαρδιστικά, συμπεριλαμβανομένου του Tu-22M, ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για αυτούς τους σκοπούς.
Το ζήτημα της σκοπιμότητας χρήσης ενός UMPC αυτού του διαμετρήματος συζητείται από ειδικούς. Η χρήση ελεγχόμενων μονάδων πτερυγίων ολίσθησης σε βόμβες μεγάλου διαμετρήματος, όπως το FAB-3000, θα αυξήσει την ακρίβεια και το εύρος των στόχων χτυπήματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης