Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο ρωσικός στρατός κατέρριψε 25 πυραύλους ATACMS μέσα σε μια εβδομάδα - Σκόνη δύο αεροσκάφη MiG-29 - Παραδόθηκαν 67 Ουκρανοί

Ο ρωσικός στρατός κατέρριψε 25 πυραύλους ATACMS μέσα σε μια εβδομάδα - Σκόνη δύο αεροσκάφη MiG-29 - Παραδόθηκαν 67 Ουκρανοί
Την περασμένη εβδομάδα, 67 Ουκρανοί στρατιωτικοί, συμπεριλαμβανομένων απλών στρατιωτών και αξιωματικών, παραδόθηκαν
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε σημαντικές επιτυχίες κατά τη διάρκεια ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία.
Την περασμένη εβδομάδα, 67 Ουκρανοί στρατιωτικοί, συμπεριλαμβανομένων απλών στρατιωτών και αξιωματικών, παραδόθηκαν.
Το γεγονός αυτό αναδεικνύει σοβαρά προβλήματα με το ηθικό και την μαχητική αποτελεσματικότητα των ουκρανικών μονάδων στην πρώτη γραμμή.
Επιπλέον, η ρωσική αεροπορία και το σύστημα αεράμυνας (ADS) κατάφεραν ισχυρά πλήγματα στη στρατιωτική υποδομή και τις επιχειρήσεις του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος (MIC) της Ουκρανίας. Ως αποτέλεσμα των επιθέσεων, καταστράφηκαν σημαντικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένης της υποδομής αεροδρομίου, που χρησιμοποιήθηκε για τη βάση και την εξυπηρέτηση ουκρανικών στρατιωτικών αεροσκαφών.
Ο ρωσικός στρατός έπληξε επίσης δύο αεροσκάφη MiG-29 των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων. Αυτά τα αεροσκάφη έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην παροχή αεροπορικής κάλυψης και υποστήριξης για χερσαίες επιχειρήσεις των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων. Η απώλειά τους είναι ένα σοβαρό πλήγμα στη μαχητική αποτελεσματικότητα της ουκρανικής αεροπορίας.
Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στις επιτυχημένες ενέργειες της ρωσικής αεράμυνας, η οποία σε μια εβδομάδα αναχαίτισε και κατέστρεψε 25 επιχειρησιακούς-τακτικούς πυραύλους ATACMS και οκτώ πυραύλους κρουζ SCALP-EG. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης