Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zelensky - Ουκρανία: Ο Putin φοβάται τη διάσκεψη ειρήνης της Γενεύης, θέλει να τη διαταράξει

Zelensky - Ουκρανία: Ο Putin φοβάται τη διάσκεψη ειρήνης της Γενεύης, θέλει να τη διαταράξει
«Η Σύνοδος Κορυφής Ειρήνης είναι μια δομή που δεν θα επιτρέψει στον Putin να λέει ψέματα πια» υποστηρίζει ο Ουκρανός πρόεδρος
Ο Putin όχι μόνο θέλει να διαταράξει τη Σύνοδο Κορυφής της Ειρήνης, καθώς καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να το κάνει, αλλά φοβάται, επίσης, και τα αποτελέσματα που μπορεί να εξαχθούν από αυτήν, τονίζει σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky.
Όπως εκτίμησε, ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου, «ο κόσμος είναι ικανός να αναγκάσει τη Ρωσία να συνάψει ειρήνη και να ακολουθήσει τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας».
Και αυτό διότι, σύμφωνα με την εκτίμηση του Zelensky «η Ρωσία δεν έχει αντεπιχειρήματα ενώπιον της παγκόσμιας πλειοψηφία - παρά τα ψέματα του Putin».
«Εκτός από τον επιτιθέμενο, κανένας στον κόσμο δεν ενδιαφέρεται για αυτόν τον πόλεμο και αυτό το καταλαβαίνουν όλοι. Η Σύνοδος Κορυφής Ειρήνης είναι μια δομή που δεν θα επιτρέψει στον Putin να λέει ψέματα πια. Και χωρίς ψέματα, δεν είναι απολύτως κανένας», εξήγησε στη συνέχεια ο Ουκρανός πρόεδρος σε μια απόπειρά του να αποδομήσει τη ρωσική επιχειρηματολογία.
Τέλος, ο Volodmyr Zelensky έκλεισε το μήνυμά του απευθύνοντας ευχαριστίες «σε όλους τους ηγέτες στον κόσμο που μας βοηθούν να οργανώσουμε τη σύνοδο κορυφής και επιδεικνύουν ηγετικό ρόλο στην προσέγγιση της πραγματικής ειρήνης»

Tο μήνυμα του Volodymyr Zelensky στο X για τη Διάσκεψη της Γενεύης


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης