Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zakharova (ΥΠΕΞ Ρωσίας): Οι ΗΠΑ δεν είναι αναντικατάστατο έθνος, ούτε η μόνη υπερδύναμη αλλά ένα χρεωμένο κράτος

Zakharova (ΥΠΕΞ Ρωσίας): Οι ΗΠΑ δεν είναι αναντικατάστατο έθνος, ούτε η μόνη υπερδύναμη αλλά ένα χρεωμένο κράτος
Η Maria Zakharova χαρακτήρισε επίσης τις δηλώσεις του Biden «ανατροπή της χρονιάς», τονίζοντας ότι «για κάποιο λόγο, δεν έγινε καμία αναφορά στο εθνικό χρέος» αφού οι ΗΠΑ είναι το πιο χρεωμένο κράτος στον κόσμο
Η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova, σχολιάζοντας τα λόγια του προέδρου των ΗΠΑ Biden για το «απαραίτητο έθνος» και τη «μοναδική υπερδύναμη», υπενθύμισε ότι τις αμερικανικές εκλογές το 1912 κέρδισε ένας υποψήφιος που δήλωσε ότι «δεν υπάρχουν αναντικατάστατοι άνθρωποι».
Η Maria Zakharova ανέφερε ότι ο Biden είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι «ένα αναντικατάστατο έθνος, η μόνη υπερδύναμη του κόσμου και η κορυφαία δημοκρατία στον κόσμο».
«Το αστείο είναι ότι το 1912, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία Γούντροου Γουίλσον είπε σε μια προεκλογική του ομιλία ότι «κανείς δεν είναι αναντικατάστατος στις εκλογές».
Η Maria Zakharova χαρακτήρισε επίσης τις δηλώσεις του Biden «ανατροπή της χρονιάς», τονίζοντας ότι «για κάποιο λόγο, δεν έγινε καμία αναφορά στο εθνικό χρέος» αφού οι ΗΠΑ είναι το πιο χρεωμένο κράτος στον κόσμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης