Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιερέας... δάγκωσε γυναίκα που ήθελε να κοινωνήσει στη Φλόριντα των ΗΠΑ

Ιερέας... δάγκωσε γυναίκα που ήθελε να κοινωνήσει στη Φλόριντα των ΗΠΑ
Η αστυνομία συνέστησε να απαγγελθούν στον ιερέα κατηγορίες για ξυλοδαρμό
Ένας ιερέας συνελήφθη αφότου δάγκωσε μια γυναίκα κατά τη διάρκεια της Θείας Κοινωνίας σε εκκλησία της κεντρικής Φλόριντα.
Αξιωματικοί του τμήματος St. Cloud στη Φλόριντα συνέλαβαν τον ιερέα – που αναγνωρίστηκε ως ο πατέρας Fidel– μετά από διαπληκτισμό του με μια γυναίκα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας την οποία δάγκωσε όπως ομολόγησε, με αποτέλεσμα οι αρχές να συστήσουν την σύλληψή του και την απαγγελία κατηγοριών για ξυλοδαρμό.
Το περιστατικό συνέβη στην Καθολική Εκκλησία του Αγίου Θωμά του Ακινάτη γύρω στη 1:20 μ.μ. τοπική ώρα, σύμφωνα με την ένορκη βεβαίωση κατηγορίας που περιήλθε στην κατοχή του WKMG-TV και μεταφέρει η New York Post.
Η αστυνομία ανέφερε ότι η γυναίκα είχε παρευρεθεί στη λειτουργία για να συμμετάσχει στη θεία κοινωνία της ανιψιάς της, αλλά όταν ανέβηκε για να λάβει τον άζυμο άρτο, ο ιερέας αρνήθηκε να της τον δώσει ισχυριζόμενος ότι δεν είχε ολοκληρώσει τα απαραίτητα βήματα για να τον πάρει.
Ωστόσο, η γυναίκα είπε στον ιερέα ότι το είχε κάνει και ότι «τώρα είναι αποδεκτή από τον Θεό».
Ο ιερέας εκνευρίστηκε σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση που εξασφάλισε το WKMG-TV, όταν η γυναίκα προσπάθησε να αρπάξει τον άρτο από το χέρι του, με αποτέλεσμα εκείνος να της αρπάξει και να της δαγκώσει το χέρι, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Τι είπαν οι εμπλεκόμενοι

Σε υλικό από κάμερα που περιήλθε στην κατοχή των πρακτορείων, ο ιερέας είπε στην αστυνομία ότι η γυναίκα ήρθε σε μια προηγούμενη λειτουργία, αλλά δεν καταλάβαινε τη διαδικασία της θείας κοινωνίας και έτσι της είπε ποια βήματα έπρεπε να κάνει για να μπορέσει να το κάνει, αλλά εκείνη δεν τα ολοκλήρωσε.
«Δεν σε κρίνω.
Σε ρωτώ: “Εξομολογήθηκες μετά τη λειτουργία;”.
Αν δεν εξομολογήθηκες, δεν μπορώ να σου δώσω τη θεία κοινωνία», θυμάται να της λέει, στο βίντεο που εξασφάλισε το WFTV.
«Τη δάγκωσα.
Δεν το αρνούμαι αυτό. Υπερασπιζόμουν τον εαυτό μου και το μυστήριο», φαίνεται επίσης να λέει.
Η γυναίκα κατηγόρησε τον ιερέα ότι την ξεχώρισε λόγω της σεξουαλικότητάς της και της ενδυμασίας της.
«Δεν μου έδινε τον άρτο.
Δεν ξέρω αν έφταιγε ο τρόπος που ήμουν ντυμένη», ακούγεται να λέει στο βίντεο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης