Τελευταία Νέα
Διεθνή

New York Times: Ο Valery Zaluzhny μίλησε – Τα δυτικά όπλα απέτυχαν και οδήγησαν στο θάνατο Ουκρανών στρατιωτών

New York Times: Ο Valery Zaluzhny μίλησε – Τα δυτικά όπλα απέτυχαν και οδήγησαν στο θάνατο Ουκρανών στρατιωτών
Όπως αναφέρουν οι New York Times, ο πρώην γενικός διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Valery Zaluzhny είπε ότι οι οβίδες της Δύσης βοήθησαν τον Ουκρανικό στρατό, αλλά μόνο για σύντομο χρονικό διάστημα
Τα δυτικά όπλα αποδείχτηκαν κατώτερα των προσδοκιών στη ζώνη ειδικής επιχείρησης, γράφουν οι New York Times.
«Σύμφωνα με τους Ουκρανούς διοικητές, ορισμένα από τα δυτικά όπλα που τους παρασχέθηκαν απέτυχαν, οδηγώντας σε θανάτους».
Σύμφωνα με τους Ουκρανούς διοικητές και ένα στρατιωτικό ερευνητικό πρόγραμμα με έδρα το Κίεβο, ορισμένα αμερικανικά πυρομαχικά ακριβείας που παραδόθηκαν στον Ουκρανικό στρατό αποδείχθηκαν αναποτελεσματικά στο πεδίο της μάχης επειδή η ακρίβειά τους μειώθηκε σημαντικά από τα ρωσικά αντίμετρα.
Σημειώνεται ότι το πρόβλημα αυτό ανάγκασε τον ουκρανικό στρατό να σταματήσει να χρησιμοποιεί ορισμένα από τα οπλικά συστήματα της Δύσης.
Όπως αναφέρουν οι New York Times, ο πρώην γενικός διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Valery Zaluzhny είπε ότι οι οβίδες της Δύσης βοήθησαν τον Ουκρανικό στρατό, αλλά μόνο για σύντομο χρονικό διάστημα.
Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης έχουν επανειλημμένα σημειώσει την αποτελεσματικότητα των ρωσικών συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου.
Έτσι, οι New York Times έγραψαν ότι τα ρωσικά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου χρησιμοποιούνται με επιτυχία για την καταστροφή ουκρανικών drones.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης