Τελευταία Νέα
Διεθνή

Λάβρος κατά του Trump ο Robert de Niro - Ένας κλόουν που θα μπορούσε να γίνει τύραννος

Λάβρος κατά του Trump ο Robert de Niro - Ένας κλόουν που θα μπορούσε να γίνει τύραννος
«Θα μπορούσε να καταστρέψει τον κόσμο», τόνισε ο διάσημος πρωταγωνιστής, από καιρό επικριτής του πρώην Ρεπουμπλικανού προέδρου
Κατά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump καταφέρθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός Robert de Niro μπροστά από το δικαστήριο της Νέας Υόρκης, καθώς χαρακτήρισε τον υποχήφιο πρόεδρο των Ρεπουμπλικανών «κλόουν» που θα μπορούσε να γίνει «τύραννος» και εξέφρασε την στήριξή του στον Joe Biden.
«Είναι η συνοικία μου», δήλωσε ο θρύλος του Χόλιγουντ, καθώς στεκόταν στο πεζοδρόμιο.
«Λατρεύω αυτήν την πόλη, δεν θέλω να καταστραφεί. Ο Trump δεν θέλει απλά να καταστρέψει αυτήν την πόλη, όπως επίσης τη χώρα και εν τέλει, θα μπορούσε να καταστρέψει τον κόσμο», τόνισε ο διάσημος πρωταγωνιστής, από καιρό επικριτής του πρώην Ρεπουμπλικανού προέδρου.

Στηρίζει Joe Biden

Η προεκλογική παρέμβαση του ηθοποιού οργανώθηκε από την ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του Δημοκρατικού προέδρου Biden κι ενώ ταυτόχρονα, δύο βήματα μακριά, ο Donald Trump άκουγε τους δικηγόρους του να αγορεύουν και να ζητούν την αθώωσή του στη δικαστική αίθουσα, όπου διεξάγεται η ποινική δίκη του.
Αφότου χαρακτήρισε τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος «κλόουν», ο 80χρονος De Niro, υπενθύμισε: «Όταν ο Trump έθεσε υποψηφιότητα το 2016, έμοιαζε με φάρσα, ένας γελωτοποιός υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές».
Όμως «ξεχάσαμε τα μαθήματα της ιστορίας που μας δείχνουν ότι άλλους κλόουν δεν τους είχαν πάρει στα σοβαρά ωσότου έγιναν άγριοι δικτάτορες», υπογράμμισε ο ίδιος.
«Με τον Trump, έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία και κανείς δεν αστειεύεται πλέον. Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να τον σταματήσουμε καταψηφίζοντάς τον, μία και για πάντα», επέμεινε ο ηθοποιός.
«Ο μοναδικός τρόπος για να προστατεύσουμε τις ελευθερίες μας και να διατηρήσουμε την ανθρωπιά μας είναι να ψηφίσουμε τον Biden», κατέληξε ο οσκαρικού επιπέδου ηθοποιός μπροστά από μια σειρά μικροφώνων

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης