Τελευταία Νέα
Διεθνή

Die Welt: Τα δύο τρίτα των επιδομάτων ανεργίας στη Γερμανία πηγαίνουν στους μετανάστες – Απέτυχαν οι πολιτικές της Merkel

Die Welt: Τα δύο τρίτα των επιδομάτων ανεργίας στη Γερμανία πηγαίνουν στους μετανάστες – Απέτυχαν οι πολιτικές της Merkel

Οι μετανάστες λαμβάνουν πλέον τα δύο τρίτα των επιδομάτων ανεργίας που καταβάλλονται από το κράτος

Σχετικά Άρθρα

“Wir schaffen das!” — «Μπορούμε να το κάνουμε αυτό» — ήταν ο ισχυρισμός της πρώην καγκελαρίου Angela Merkel το 2015, όταν άνοιξε διάπλατα τις πόρτες σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο μουσουλμάνους μετανάστες εκείνη τη χρονιά.
Με άλλα λόγια, «μπορούμε να εντάξουμε αυτούς τους ανθρώπους, μπορούμε να τους κάνουμε μέρος της κοινωνίας μας».
Μια ακόμη απόδειξη ότι η Merkel έκανε θλιβερό λάθος με την αισιοδοξία της: αποδεικνύεται ότι αντί αυτοί οι μουσουλμάνοι μετανάστες να γίνουν παραγωγικοί πολίτες που συνεισφέρουν στην οικονομία της χώρας, πολλοί από αυτούς παρέμειναν αποδέκτες όλων των ειδών προνοιακών επιδομάτων για χρόνια πέρα ​​από αυτό.
Η Merkel το περίμενε.
Λαμβάνουν δωρεάν ή βαριά επιδοτούμενη στέγαση, δωρεάν ιατρική περίθαλψη, δωρεάν εκπαίδευση (ή επαγγελματική κατάρτιση), οικογενειακά επιδόματα, επιδόματα ανεργίας (ακόμη και χωρίς ιστορικό απασχόλησης στη Γερμανία) και άλλα.
Έχει πλέον αποκαλυφθεί ότι οι μετανάστες λαμβάνουν πλέον τα δύο τρίτα των επιδομάτων ανεργίας που καταβάλλονται από το κράτος.

Περισσότερα για αυτό το ανησυχητικό στατιστικό μπορείτε να βρείτε εδώ:

«Τα δύο τρίτα των αποδεκτών επιδόματος ανεργίας στη Γερμανία είναι μετανάστες καθώς το κόστος για τους φορολογούμενους εκτοξεύεται κατά 122% από το 2010», από τον Thomas Brooke, Remix News, 21 Μαΐου 2024
Σχεδόν τα δύο τρίτα των κατοίκων της Γερμανίας που λαμβάνουν επίδομα ανεργίας έχουν μεταναστευτικό υπόβαθρο, αποκαλύπτουν νέα στοιχεία της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Απασχόλησης.
Τα στατιστικά στοιχεία που δημοσίευσε η ομοσπονδιακή υπηρεσία και τα οποία επικαλείται η Die Welt έδειξαν ότι το 63,1 τοις εκατό όσων λαμβάνουν το λεγόμενο εισόδημα του πολίτη, ή «Bürgergeld», είναι μεταναστευτικής καταγωγής και «οι περισσότεροι δεν έχουν γερμανικό διαβατήριο.
Η γερμανική εφημερίδα εξήγησε ότι ενώ τα στοιχεία για την απασχόληση αυξάνονται από έτος σε έτος, «επειδή η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία επέτρεπε εδώ και πολύ καιρό πολύ υψηλή μετανάστευση ατόμων με χαμηλή ειδίκευση, ο αριθμός των μεταναστών που είναι άνεργοι και λαμβάνουν κοινωνικά επιδόματα αυξάνεται επίσης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης