Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εθνική υπόθεση: Η αμυντική βιομηχανία της Τουρκίας ξεκινά τη μαζική παραγωγή αρμάτων μάχης Altay

Εθνική υπόθεση: Η αμυντική βιομηχανία της Τουρκίας ξεκινά τη μαζική παραγωγή αρμάτων μάχης Altay

Άρμα νέας γενιάς για μαζική παραγωγή

Σχετικά Άρθρα

Η Τουρκία ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή του πρώτου εγχώριου άρματος μάχης της χώρας, του Altay, ανακοίνωσε η τουρκική αμυντική βιομηχανία.
Ο Πρόεδρος της Τουρκικής Αμυντικής Βιομηχανίας Gorgun μοιράστηκε πληροφορίες για το εθνικό άρμα μάχης Altay της Τουρκίας, την Τετάρτη (29/5/2024) λέγοντας:
"Ξεκινήσαμε τη μαζική παραγωγή του εθνικού μας τανκ.
Υπάρχουν χώρες που θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας σε αυτό διεθνώς και συνεχίζουμε τις διαπραγματεύσεις μας με αυτούς."

Άρμα νέας γενιάς

Το άρμα μάχης Altay νέας γενιάς, που παράγεται από την BMC Defense στο πλαίσιο του έργου της Προεδρίας των Αμυντικών Βιομηχανιών, έχει αναβαθμιστεί ώστε να πληροί τις συνθήκες σύγχρονων περιβαλλόντων μάχης.
«Πολλά υποσυστήματα έχουν εντοπιστεί, ενημερωμένες τεχνολογίες και καινοτομίες έχουν προστεθεί για να ενισχύσουν τις μαχητικές του ικανότητες», είπε ο Gorgun.
Αντανακλώντας τις εμπειρίες που αποκτήθηκαν από τις πρόσφατες επιχειρήσεις των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, το άρμα Altay εξοπλίστηκε με πρόσθετα χαρακτηριστικά.
Ο Gorgun πρόσθεσε ότι «οι ψηφιακές τεχνολογίες ενσωματώνονται όλο και περισσότερο στο Altay, επιτρέποντας πιο ακριβή και ταχύ εντοπισμό, στόχευση και εμπλοκή εχθρικών στοιχείων».
Ο Gorgun τόνισε επίσης τη δύναμη της Τουρκίας στα χερσαία οχήματα, δηλώνοντας:
"Είμαστε πολύ ισχυροί ως χώρα στον τομέα των χερσαίων οχημάτων.
Έχουμε πολλές εταιρείες που εξάγουν στο εξωτερικό.
Όλα τα προϊόντα τους έχουν πλεονεκτήματα που μπορούν να ανταγωνιστούν τα αντίστοιχα παγκόσμια".
Ο Gorgun σημείωσε την πρόσφατη ανακοίνωση μιας σημαντικής προμήθειας και ανέφερε ότι υπάρχουν νέες εξαγορές στον ορίζοντα.
Τόνισε ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη έχουν επιλέξει τα προϊόντα τους και ότι θα υπάρξουν νέες εξελίξεις σε οχήματα μεταφοράς προσωπικού και τεθωρακισμένα οχήματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης