Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νοσοκομείο της Νέας Υόρκης απέλυσε νοσοκόμα γιατί τόλμησε να μιλήσει σε εκδήλωση για γενοκτονία στη Γάζα

Νοσοκομείο της Νέας Υόρκης απέλυσε νοσοκόμα γιατί τόλμησε να μιλήσει σε εκδήλωση για γενοκτονία στη Γάζα

Συγκλονιστική η καταγγελία της Παλαιστίνιας

Σχετικά Άρθρα

Μια νοσοκόμα στο Ιατρικό Κέντρο Langone του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης απολύθηκε επειδή αναφέρθηκε στη «γενοκτονία» στη Γάζα κατά τη διάρκεια ομιλίας κατά την απονομή βραβείου νωρίτερα αυτό το μήνα.
Η Hesen Jabr, μια νοσοκόμα τοκετού που είναι Παλαιστίνια Αμερικανίδα, είπε στο Instagram ότι στις 7 Μαΐου έδωσε μια ομιλία αποδοχής για ένα βραβείο που έλαβε για τη δουλειά της με πενθούσες μητέρες που έχασαν τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του τοκετού.
«Στις 22 Μαΐου, έφτασα στην πρώτη μου βάρδια από την παραλαβή του βραβείου.
Μόλις μπήκα στη μονάδα, με έσυραν σε μια αυτοσχέδια συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο Νοσηλευτικής στο NYU Langone για να συζητήσουμε πώς έβαλα άλλοι σε κίνδυνο» και «κατέστρεψαν την τελετή» και «προσέβαλαν τους ανθρώπους» επειδή ένα μικρό μέρος της ομιλίας μου ήταν ένας φόρος τιμής στις θλιμμένες μητέρες στη χώρα μου», είπε η Jabr.
Είπε ότι την έστειλαν πίσω στη βάρδιά της στη συνέχεια. 
«Αφού δούλεψα σχεδόν σε όλη τη βάρδια, με τράβηξαν για άλλη μια φορά σε ένα γραφείο όπου μου διαβάστηκε η επιστολή απόλυσης από τον διευθυντή ανθρώπινου δυναμικού και με συνόδευσε έξω από τις εγκαταστάσεις ένας αστυνομικός με πολιτικά ρούχα», έγραψε κλείνοντας. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης