Τελευταία Νέα
Διεθνή

Larry Johnson (πρώην CIA) : Η Ουκρανία μπορεί να χάσει την πρωτεύουσα Κίεβο, την Οδησσό και τον Mykolaiv

Larry Johnson (πρώην CIA) : Η Ουκρανία μπορεί να χάσει την πρωτεύουσα Κίεβο, την Οδησσό και τον Mykolaiv
Σύμφωνα με τον ειδικό, ο ρωσικός στρατός προχωρά προς πολλές κατευθύνσεις, αναγκάζοντας τις Oυκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις να προσθέσουν εφεδρείες σε αυτές τις γραμμές
Η Ουκρανία μπορεί να χάσει τον έλεγχο σε μεγάλες πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της πρωτεύουσας, εκτίμησε ο πρώην πράκτορας της CIA, Larry Johnson.
«Πιστεύω ότι θα χάσουν το Κίεβο, θα χάσουν την Οδησσό και τον Mykolaiv.
Σύμφωνα με τον ειδικό, ο ρωσικός στρατός προχωρά προς πολλές κατευθύνσεις, αναγκάζοντας τις Oυκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις να προσθέσουν εφεδρείες σε αυτές τις γραμμές.
Ωστόσο, ο ουκρανικός στρατός δεν διαθέτει τέτοιους πόρους και οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις υπερτερούν σε αριθμό και εξοπλισμό.
«Κάποια στιγμή, ξέρετε, θα σπάσει.
Και όταν συμβεί αυτό, είπα ότι δεν έχουν μια θέση, μια καλά οχυρωμένη θέση, στην οποία μπορούν να επιστρέψουν»,κατέληξε ο CIA Larry Johnson.
Πρόσφατα, ο ρωσικός στρατός κινείται ενεργά στα βάθη της άμυνας του εχθρού στην περιοχή του Kharkiv και έχει ήδη καταλάβει αρκετούς οικισμούς.
O Ρώσος υπουργός Άμυνας Andrei Belousov δήλωσε ότι η Ουκρανία έχασε περισσότερους από 35.000 στραττιωτικούς και πάνω από 2.700 τον Μάιο του 2024.
Σημείωσε επίσης ότι οι δυτικές χώρες, προμηθεύοντας το Κίεβο με όπλα, μεταδίδοντας στοιχεία πληροφοριών και εκπαιδεύοντας Ουκρανούς στρατιώτες, κλιμακώνουν και παρατείνουν την ένοπλη σύγκρουση στην Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης