Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Η χειρότερη υπεράσπιση σκήπτρων»: Η Νάπολι πάτησε το κουμπί της… αυτοκαταστροφής και θύμισε τη Μίλαν του ’97! (video)

«Η χειρότερη υπεράσπιση σκήπτρων»: Η Νάπολι πάτησε το κουμπί της… αυτοκαταστροφής και θύμισε τη Μίλαν του ’97! (video)
Η φετινή σεζόν της Νάπολι, τελείωσε με το κοινό του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα να αποδοκιμάζει έντονα τους ποδοσφαιριστές του Καλτσόνα. Οι «παρτενοπέι» τερμάτισαν στην 9η θέση της Serie A και πέταξαν με μεγάλη ευκολία το… στέμμα του πρωταθλητή, κάτι που είχε καταφέρει με παρόμοιο τρόπο και η Μίλαν το 1997

Μετά από την περσινή χρονιά «όνειρο», η Νάπολι από… πεντάμορφη μεταμορφώθηκε σε «τέρας» και έκαψε ολοσχερώς, ότι κατάφερε να χτίσει ο Σπαλέτι, μονομιάς.

Μόλις πριν από μερικούς μήνες, ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης συζητούσε για το ολοκληρωτικό και άκρως εντυπωσιακό ποδόσφαιρο που έπαιζαν οι «παρτενοπέι», το οποίο τους χάρισε πανηγυρικά τον τίτλο του πρωταθλητή, μετά από το 1990 και την εποχή Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Η πόλη έζησε «μυθικές» στιγμές και η ελπίδα όλων, ήταν αυτό που ξεκίνησε, να συνεχιστεί και η Νάπολι να δημιουργήσει μία δική της «δυναστεία» στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Όταν όμως κάνεις σχέδια, ο Θεός γελάει και η πραγματικότητα ήρθε σαν μία γερή «σφαλιάρα» στα πρόσωπα των Ναπολιτάνων.

Η συνέχεια στο BNSports

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης