Τελευταία Νέα
Διεθνή

Χάος στις ΗΠΑ – Προειδοποιούν για εμφύλιο οι Ρεπουμπλικάνοι εάν συνεχίσει το δικαστικό κυνήγι στον Trump ο Biden

Χάος στις ΗΠΑ – Προειδοποιούν για εμφύλιο οι Ρεπουμπλικάνοι εάν συνεχίσει το δικαστικό κυνήγι στον Trump ο Biden
Ο Γερουσιαστής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Rand Paul προειδοποίησε ότι οι συνέπειες της εργαλειοποίησης του δικαστικού συστήματος εναντίον του Trump θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε «πόλεμο στους δρόμους»
Σε μεγάλο αναβρασμό βρίσκονται οι ΗΠΑ.
Μετά την καταδίκη Donald Trump από το δικαστήριο του Μανχάτ οι αντιδράσεις δείχνουν ότι ετοιμάζεται ένα κύμα βίας στη χώρα.
Ο Γερουσιαστής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Rand Paul προειδοποίησε μάλιστα ότι οι συνέπειες της εργαλειοποίησης του δικαστικού συστήματος εναντίον του Trump θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε «πόλεμο στους δρόμους».
Εμφανιζόμενος στο Fox Business, ο Paul ρωτήθηκε "Ποια είναι η αντίδρασή σας στην καταδίκη;"
Ο γερουσιαστής απάντησε ότι είναι «μια θλιβερή μέρα στην Αμερική», προσθέτοντας «αυτό για το οποίο ανησυχώ είναι κάτι ακόμα μεγαλύτερο από τον Trump».
«Ανησυχώ για την κοινωνική ειρήνη.
Ανησυχώ για τον πόλεμο στους δρόμους.
Ανησυχώ για το 50% του κοινού που πιστεύει ότι το δικαστικό σύστημα θα χρησιμοποιηθεί εναντίον τους», ανέφερε ο Paul.
«Ανησυχώ όταν η μισή χώρα πιστεύει ότι δεν θα τύχει δίκαιης μεταχείρισης, τι συμβαίνει και πώς αντιδρούν οι άνθρωποι», συνέχισε ο γερουσιαστής.
Ο Paul επεσήμανε επίσης πώς η Hillary Clinton αντιμετωπίστηκε εντελώς διαφορετικά όταν δικάστηκε για τα email της.
«Απλά στην Clinton της επιβλήθηκε πρόστιμο 8 χιλιάδων δολαρίων», υποστήριξε ο Paul.
«Νομίζω ότι ο Trump είναι το μόνο άτομο που διώκεται ποτέ για αυτό το συγκεκριμένο έγκλημα», ανέφερε περαιτέρω ο Paul, δηλώνοντας ότι υπάρχουν πιθανώς χιλιάδες περιπτώσεις παραβίασης αρχείων στη Νέα Υόρκη που δεν καταλήγουν ποτέ στα δικαστήρια.

Ο Trump… συγκέντρωσε 200 εκατ. από δωρεές μετά την καταδίκη του

Εάν οι Δημοκρατικοί χρειάζονταν περαιτέρω επιβεβαίωση ότι η δίωξη του Donald Trump για ένα ασαφές πλημμέλημα που αναδείχθηκε σε κακούργημα μόνο για αυτόν... (ενώ η ίδια DA μείωσε το 60% των κακουργημάτων σε πλημμελήματα πέρυσι), είναι ότι η εκστρατεία Trump έχει συγκεντρώσει πάνω από 200 εκατ. δολάρια από την ετυμηγορία της Πέμπτης.
Από αυτά, τα 70 εκατομμύρια δολάρια προήλθαν από μικρούς δωρητές και το 30% του συνόλου ήταν δωρητές για πρώτη φορά σε μια πολιτική εκστρατεία, είπε ο Eric Trump στο Fox News.
«Εννοώ, αυτοί είναι Αμερικανοί που είναι αηδιασμένοι, είπε ο νεότερος Trump.
«Βγαίνουν από την αφάνεια και θέλουν να υποστηρίξουν έναν πολιτικό που απλώς πιστεύουν ότι δεν έχει να κάνει με το σύστημα».
«Το είδαμε με την παραπομπή ένα, το είδαμε με την παραπομπή δύο, το βλέπουμε όπου εργαλειοποιούν κάθε φιλελεύθερο DA και AG σε όλη τη χώρα με μια πρόθεση: Να τον καταστρέψουν, να τον συκοφαντήσουν, να καταστρέψουν τη φήμη του, να προσπαθήσουν και διχάσουν την οικογένειά του, να προσπαθήσουν να τον χρεοκοπήσουν, να τον ρίξουν στη φυλακή, να κάνουν ό,τι διάολο μπορούν να κάνουν», πρόσθεσε.
"Η Αμερική βλέπει μέσα από αυτό. Ξέρουν ακριβώς τι συμβαίνει", πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης