Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αεροπορική επιδρομή των Ρώσων με βόμβες FAB, κατέστρεψε γέφυρα στην περιοχή Kupyansk-Uzlovoy

Αεροπορική επιδρομή των Ρώσων με βόμβες FAB, κατέστρεψε γέφυρα στην περιοχή Kupyansk-Uzlovoy
Η καταστροφή της γέφυρας στην περιοχή Kupyansk-Uzlovoy είναι στρατηγικής σημασίας
Ως αποτέλεσμα αεροπορικής επιδρομής των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων (RF Aerospace Forces), καταστράφηκε μια γέφυρα αναχώματος στην περιοχή Kupyansk-Uzlovoy, στην περιοχή Kharkiv.
Ο στόχος χτυπήθηκε από κατευθυνόμενες βόμβες με ενοποιημένες μονάδες σχεδιασμού και διόρθωσης (UMPC).
Προηγουμένως, η ίδια γέφυρα είχε ήδη χτυπηθεί από πυραύλους Kh-38ML, αλλά αυτή τη φορά αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθούν εναέριες βόμβες υψηλής έκρηξης (FAB) για την ολική καταστροφή.
Σύμφωνα με πηγές, η καταστροφή της γέφυρας αποσκοπεί στην αποσταθεροποίηση των οδών επιμελητείας και μεταφοράς του εχθρού, γεγονός που θα περιπλέξει τον εφοδιασμό και την κίνηση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στην περιοχή.
Η καταστροφή της γέφυρας στην περιοχή Kupyansk-Uzlovoy είναι στρατηγικής σημασίας, καθώς αυτή η εγκατάσταση διαδραμάτισε βασικό ρόλο στη διασφάλιση των συγκοινωνιακών συνδέσεων και της μεταφοράς στρατιωτικού εξοπλισμού και φορτίου.
Η χρήση κατευθυνόμενων βομβών με UMPC επέτρεψε στις Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις να επιτύχουν υψηλή ακρίβεια κατά το χτύπημα ενός στόχου και να ελαχιστοποιήσουν πιθανές παράπλευρες ζημιές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης