Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρωτοφανής λογοκρισία στις ΗΠΑ – Δεν επέτρεψαν στον Scott Ritter πρώην CIA να ταξιδέψει στη Ρωσία

Πρωτοφανής λογοκρισία στις ΗΠΑ – Δεν επέτρεψαν στον Scott Ritter πρώην CIA να ταξιδέψει στη Ρωσία
«Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε την κατάσταση του διαβατηρίου ενός ιπολίτη των ΗΠΑ», δήλωσε το αμερικανικό υπουργείο άμυνας
Το Αμερικανικό υπουργείο Άμυνας, υπό το φως των πληροφοριών σχετικά με την παρεμπόδιση του ταξιδιού του Αμερικανού Scott Ritter στη Ρωσία, τόνισε ότι δεν μπορούσε να σχολιάσει την κατάσταση του διαβατηρίου ενός Αμερικανού πολίτη.
«Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε την κατάσταση του διαβατηρίου ενός ιπολίτη των ΗΠΑ», δήλωσε το αμερικανικό υπουργείο άμυνας.
Νωρίτερα, ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ και στρατιωτικός αναλυτής Scott Ritter αποκάλυψε ότι αξιωματικοί των Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων των ΗΠΑ κατέσχεσαν το διαβατήριό του «κατόπιν εντολής» του αμερικανικού υπουργείου άμυνας κατά την επιβίβαση στο αεροπλάνο, εμποδίζοντάς τον να πετάξει στη Ρωσία. Σύμφωνα με τον Scott Ritter, αυτή τη φορά δεν θα μπορεί πλέον να έρθει στο φόρουμ στην Αγία Πετρούπολη .
Το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης πραγματοποιείται από τις 5 έως τις 8 Ιουνίου.
Ο Scott Ritter είναι γνωστός για τις φιλορωσικές του απόψεις.
Ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών, μεταξύ άλλων, σχολίασε ενεργά την ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, ειδικότερα, επέκρινε τις Ηνωμένες Πολιτείες για προμήθειες βοήθειας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων στο Κίεβο και προέβλεψε επίσης τις αποτυχίες του ουκρανικού στρατού.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης