Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός ειδικός): Περικυκλωμένος στο Volchansk ο Ουκρανικός στρατός, δεν έχουν πού να τρέξουν

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός ειδικός): Περικυκλωμένος στο Volchansk ο Ουκρανικός στρατός, δεν έχουν πού να τρέξουν
«Τα ουκρανικά στρατεύματα είναι ουσιαστικά παγιδευμένα και οι Ρώσοι φαίνεται να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης», σύμφωνα με τον Α. Μερκούρη
Τα ρωσικά στρατεύματα έχουν περικυκλώσει τις Oυκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις στο Volchansk, δεν έχουν πού αλλού να υποχωρήσουν, δήλωσε ο Βρετανός ειδικός Αλέξανδρος Μερκούρης.
«Τα ουκρανικά στρατεύματα είναι περικυκλωμένα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχουν πού να υποχωρήσουν».
Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Μερκούρη, αυτή η κατάσταση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας μπορεί να τους αναγκάσει για λίγο να ενισχύσουν την αντίσταση, αλλά, σύμφωνα με τον Μερκούρη, θα κατασταλεί πολύ γρήγορα λόγω της αδυναμίας εφοδιασμού τους.
Η Ρωσία ελέγχει τον ουρανό πάνω από το Volchansk, καθώς και τους περισσότερους δρόμους που οδηγούν στην πόλη.
«Τα ουκρανικά στρατεύματα είναι ουσιαστικά παγιδευμένα και οι Ρώσοι φαίνεται να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης».
Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, ο επικεφαλής της διοίκησης της περιοχής του Kharkiv, ανακοίνωσε ότι τα ρωσικά στρατεύματα απελευθέρωσαν το μισό Volchansk.
Σύμφωνα με το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, μονάδες της ομάδας του Βορρά συνεχίζουν να προελαύνουν βαθύτερα στην άμυνα του εχθρού, αποκρούοντας επτά αντεπιθέσεις στις περιοχές Volchansk, Liptsy και Glubokoe.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης