Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Hamas ξεκαθαρίζει προς τις ΗΠΑ: Δεν εμποδίζουμε εμείς την ειρήνη - Το Ισραήλ δεν ενδιαφέρεται σοβαρά για επίτευξη συμφωνίας

Η Hamas ξεκαθαρίζει προς τις ΗΠΑ: Δεν εμποδίζουμε εμείς την ειρήνη - Το Ισραήλ δεν ενδιαφέρεται σοβαρά για επίτευξη συμφωνίας
Το Ισραήλ «ελίσσεται με την κάλυψη των ΗΠΑ»
Σχετικά Άρθρα
Η Hamas δεν παρεμποδίζει τη συμφωνία για εκεχειρία στη Γάζα, ξεκαθάρισε υψηλόβαθμος αξιωματούχος της παλαιστινιακής οργάνωσης, με αφορμή τις εκκλήσεις της Δύσης και συγκεκριμένα των ΗΠΑ, να δεχθεί την πρόταση κατάπαυσης του πυρός που προωθεί ο πρόεδρος Biden.
Σε σχόλια που μεταδόθηκαν από μέσα ενημέρωσης της Hamas, ο Sami Abu Zuhri αναφέρει πως το Ισραήλ δεν ενδιαφέρεται σοβαρά για την επίτευξη συμφωνίας στη Γάζα και πως εξακολουθεί να ελίσσεται υπό την κάλυψη των ΗΠΑ.
«Ήταν ισραηλινή πρόταση. Έχουμε κάθε προσδοκία πως, αν η Hamas συμφωνήσει με την πρόταση, όπως διαβιβάστηκε σ' αυτούς, το Ισραήλ θα πει "ναι"», δήλωσε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου John Kirby στο ABC News.
Το Κατάρ, που μεσολαβεί μεταξύ του Ισραήλ και της Hamas, ανέφερε πως θα πρέπει να υπάρξει σαφής θέση και από τις δύο πλευρές προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία κατάπαυσης πυρός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης