Τελευταία Νέα
Διεθνή

Wasserman (Ρωσία): Ο Zelensky θα σκοτωθεί πριν από τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ (5/11) – Ξέρει πολλά για τους Biden

Wasserman (Ρωσία): Ο Zelensky θα σκοτωθεί πριν από τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ (5/11) – Ξέρει πολλά για τους Biden
Σύμφωνα με τον Wasserman, το θέμα της φυσικής εξόντωσης του Zelensky συνδέεται με τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ στις 5/11/2024
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky θα μπορούσε να εξοντωθεί υπό ορισμένες συνθήκες, δήλωσε ο βουλευτής της ρωσικής Δούμας Anatoly Wasserman σε συνέντευξή του στη Moskovsky Komsomolets.
Σύμφωνα με τον Wasserman, το θέμα της φυσικής εξόντωσης του Zelensky συνδέεται με τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ στις 5/11/2024.
Ο Ουκρανός πρόεδρος θα πρέπει να ανησυχεί εάν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump κερδίσει τις εκλογές, πιστεύει ο Ρώσος βουλευτής.
Ο εν ενεργεία πρόεδρος των ΗΠΑ μπορεί να θέλει να εξαλείψει τον Zelensky πριν αναλάβει ο Trump, επειδή ο επικεφαλής της Ουκρανίας «γνωρίζει πάρα πολλά» για τις δραστηριότητες του Joe Biden και του γιου του Hunter στην Ουκρανία, πιστεύει ο Wasserman.
Στον Ουκρανό πρόεδρο δεν θα επιτραπεί να ζήσει ειρηνικά, ούτε στην Αμερική, ούτε στην Ευρώπη πιστεύει ο Ρώσος βουλευτής.
«Ο Zelensky έχει πολλά αποδεικτικά στοιχεία και είναι επομένως πηγή αυξημένου κινδύνου για τους Biden», κατέληξε ο Wasserman.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης