Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δημοσκόπηση στη Γαλλία: Συσχέτιση μετανάστευσης και αύξησης της εγκληματικότητας βλέπει η κοινωνία – Η έκπληξη με τους αριστερούς ψηφοφόρους

Δημοσκόπηση στη Γαλλία: Συσχέτιση μετανάστευσης και αύξησης της εγκληματικότητας βλέπει η κοινωνία – Η έκπληξη με τους αριστερούς ψηφοφόρους
Τι απάντησαν οι πολίτες στη Γαλλία 
Σχετικά Άρθρα

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διεξήχθη από την CSA για τα CNews, Europe 1 και JDD, το 68 τοις εκατό των ερωτηθέντων βλέπει μια συσχέτιση μεταξύ της μετανάστευσης και της αύξησης της παραβατικότητας στη Γαλλία.
Η σύνδεση αναγνωρίζεται ευρέως μεταξύ των δεξιών ψηφοφόρων, με το 94 τοις εκατό των Ρεπουμπλικανών υποστηρικτών και το 93 τοις εκατό εκείνων που ευθυγραμμίζονται με την Εθνική Συσπείρωση να αναγνωρίζουν μια τέτοια σχέση.
Ωστόσο, μια σημαντική μειοψηφία όσων υποστηρίζουν υπέρ της μετανάστευσης αριστερά κόμματα συμμερίζονται επίσης αυτήν την ανησυχία.
Συνολικά το 43 τοις εκατό των υποστηρικτών του Σοσιαλιστικού Κόμματος, το 38 τοις εκατό των ψηφοφόρων της La France Insoumise (LFI) και το 34 τοις εκατό των υποστηρικτών των Πρασίνων συμμερίζονται την άποψη ότι η υψηλή μετανάστευση αποσταθεροποιεί την ασφάλεια της Γαλλίας.
Η σύνδεση είναι επίσης ευρέως αποδεκτή από τους ψηφοφόρους του κυβερνώντος κόμματος Αναγέννηση του Γάλλου προέδρου Macron, με το 68 τοις εκατό των υποστηρικτών του να συμφωνούν ότι υπάρχει σύνδεση.
Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό από τους άνδρες να συμφωνήσουν ότι η μετανάστευση επηρεάζει την εθνική ασφάλεια, με το 70% των γυναικών να συμφωνούν με τη δήλωση σε σύγκριση με το 67% των ανδρών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης