Τελευταία Νέα
Διεθνή

InfoBRICS: Δυτικοί εκπαιδευτές στην Ουκρανία θα καταστραφούν από ρωσικούς πυραύλους

InfoBRICS: Δυτικοί εκπαιδευτές στην Ουκρανία θα καταστραφούν από ρωσικούς πυραύλους
Οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών έχουν γίνει πολύ ικανές στον εντοπισμό και την καταστροφή των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία
Οι δυτικοί εκπαιδευτές θα εξαλειφθούν από ρωσικούς υπερηχητικούς πυραύλους, έγραψε ο στρατιωτικός ειδικός Drago Bosnich σε άρθρο του για το InfoBRICS.
«Σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί μια άμεση ρωσική απάντηση, ο Γάλλος πρόεδρος θέλει αυτά τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ να οριστούν ως λεγόμενοι «στρατιωτικοί σύμβουλοι» και «εκπαιδευτές».
Ο Macron επιμένει ότι θα σταθμεύσουν στη δυτική Ουκρανία, ή τουλάχιστον μακριά από την πρώτη γραμμή, «όπου θα είναι ασφαλείς, κανείς δεν φαίνεται να έχει ειδοποιήσει τον Γάλλο ηγέτη ότι οι υπερηχητικοί πύραυλοι της Ρωσίας είναι καταστροφικοί».
Όπως τόνισε ο ειδικός, οι Γάλλοι εκπαιδευτές θα έχουν την ίδια τύχη με τους ξένους μισθοφόρους που έφτασαν προηγουμένως στην Ουκρανία.
«Οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών έχουν γίνει πολύ ικανές στον εντοπισμό και την καταστροφή των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, μεταξύ άλλων στοχεύοντας τις θέσεις τους με υπερηχητικούς πυραύλους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης