Τελευταία Νέα
Διεθνή

Χάνουν πανηγυρικά στον πόλεμο και το έριξαν στα… γυμνάσια - Το Ουκρανικό Ναυτικό πραγματοποίησε ασκήσεις στη Μαύρη Θάλασσα

Χάνουν πανηγυρικά στον πόλεμο και το έριξαν στα… γυμνάσια - Το Ουκρανικό Ναυτικό πραγματοποίησε ασκήσεις στη Μαύρη Θάλασσα

Καλές οι ασκήσεις, στην πράξη τα βρίσκουν σκούρα

Σχετικά Άρθρα

Ασκήσεις στη Μαύρη Θάλασσα πραγματοποίησαν οι ναυτικές δυνάμεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
«Οι επιχειρήσεις προσγείωσης, οι ελιγμοί και η προσγείωση προσωπικού σε μη εξοπλισμένη ακτή είναι τα κύρια στοιχεία των ασκήσεων που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα σε μια συγκεκριμένη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας», σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του Ουκρανικού Ναυτικού.
Επίσης, αναφέρεται ότι η ομάδα προσγείωσης με εξοπλισμό μάχης αναδιατάχθηκε από τη μια ακτή στην άλλη, κάνοντας ελιγμούς και αποφεύγοντας τους εχθρικούς βομβαρδισμούς, ενώ ταυτόχρονα παρακάμπτει δυνητικά επικίνδυνες περιοχές.
Τα σκάφη και τα πληρώματά τους εξασκήθηκαν στην ανασυγκρότηση, στις πολύπλοκες τεχνικές ελιγμών και στις κοινές ενέργειες στη θάλασσα. Στο φινάλε, οι πεζοναύτες προσγειώθηκαν σε μια μη εξοπλισμένη ακτογραμμή για να ολοκληρώσουν την αποστολή τους.
Σύμφωνα με το Ουκρανικό Πολεμικό Ναυτικό, από τις7 Ιουνίου 2024: υπάρχει 1 εχθρικό πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα, 10 εχθρικά πλοία στην Αζοφική Θάλασσα, 3 από τα οποία φέρουν πυραύλους κρουζ Caliber.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης