Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zakharova - Ρωσία: Οι επιθέσεις στο Luhansk έχουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή του ΝΑΤΟ - Προσχεδιασμένος τρόμος από Δύση

Zakharova - Ρωσία: Οι επιθέσεις στο Luhansk έχουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή του ΝΑΤΟ - Προσχεδιασμένος τρόμος από Δύση
«Οι επιθέσεις στο Luhansk σχεδιαστηκαν με την άμεση συμμετοχή Αμερικανών, Βρετανών και άλλων δυτικών ειδικών...», τόνισε με νόημα η Ρωσίδα διπλωμάτισσα
Σχετικά Άρθρα
Η παγκόσμια κοινότητα πρέπει να καταλάβει ότι οι επιθέσεις του Κιέβου στο Luhansk και στην περιοχή της Kherson ήταν προσχεδιασμένες τρομοκρατικές ενέργειες εκφοβισμού, που φέρουν φαρδιά πλατιά την «υπογραφή του ΝΑΤΟ», τονίζει η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova.
H εκπρόσωπος της Μόσχας σχολιάζει καυστικά τα πυραυλικά χτυπήματα που πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα (7/6) το καθεστώς του Κιέβου στις εν λόγω περιοχές.
«Ολόκληρη η παγκόσμια κοινότητα πρέπει να καταλάβει ότι αυτές ήταν προσχεδιασμένες και προσεκτικά προετοιμασμένες τρομοκρατικές ενέργειες εκφοβισμού. Η υπογραφή του ΝΑΤΟ είναι προφανής. Όπως σημειώθηκε νωρίτερα, γνωρίζουμε καλά ότι οι αποστολές πτήσης των πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς, συμπεριλαμβανομένου του ATACMS, εκπονούνται με την άμεση συμμετοχή Αμερικανών, Βρετανών και άλλων δυτικών ειδικών...», συμπλήρωσε με νόημα η διπλωμάτισσα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης