Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μedvedev (Συμβούλιο Ασφαλείας Ρωσίας): Ο Γερμανός Olaf Scholz είναι σάπιο λουκάνικο, καταδίκασε τους Ουκρανούς

Μedvedev (Συμβούλιο Ασφαλείας Ρωσίας): Ο Γερμανός Olaf Scholz είναι σάπιο λουκάνικο, καταδίκασε τους Ουκρανούς
Ο Dmitry Medvedev ανέφερε ότι ο Olaf Scholz πρέπει να μετανοήσει που καταδίκασε τους Ουκρανούς σε εξόντωση θυσιάζοντας την ευημερία των Γερμανών
Ο Αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Dmitry Medvedev, σχολιάζοντας τα λόγια του γερμανού καγκελαρίου Olaf Scholz ότι «η Ουκρανία δεν μπορεί να γονατίσει», αποκάλεσε τον Olaf Scholz «σάπιο λουκάνικο».
«Ο σάπιος Olaf Scholz μπήκε ξαφνικά σε μια κουβέντα και ξεκίνησε μια χιονοθύελλα ή, όπως θα έλεγαν στη γλώσσα που ξέρουμε, μπέρδεψε την πραγματικότητα ότι ο Ρώσος πρόεδρος πρέπει να παραδεχτεί ότι η Ουκρανία είναι δυνατή και δεν μπορεί να την γονατίσει».
Ο Dmitry Medvedev πρόσθεσε επίσης ότι ο Olaf Scholz πρέπει να μετανοήσει «για τα ψέματά του σχετικά με την επικείμενη νίκη», γιατί καταδίκασε τους Ουκρανούς σε εξόντωση θυσιάζοντας την ευημερία των Γερμανών και για «την αναβίωση του ναζισμού».
Νωρίτερα, ο πρόεδρος Putin είπε σε συνέντευξή του στον Αμερικανό δημοσιογράφο Carlson ότι το 2022, οι διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία είχαν σχεδόν ολοκληρωθεί, αλλά μετά την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων από το Κίεβο, η ουκρανική πλευρά «πέταξε όλες τις συμφωνίες».
Την ίδια στιγμή, ο Putin έχει επανειλημμένα τονίσει ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να ξαναρχίσει τον διάλογο με το Κίεβο.
Τόνισε επίσης, ότι η Ουκρανία ελέγχεται πλήρως, κυβερνάται και υποστηρίζεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους στο ΝΑΤΟ
"Ουκρανία; Τι είναι η Ουκρανία; Η σημερινή Ουκρανία είναι <…> κάποιο είδος κυριαρχίας, η οποία κυβερνάται άμεσα από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις χώρες του ΝΑΤΟ.
Την συντηρούν", κατέληξε. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης