Τελευταία Νέα
Διεθνή

Gilbert Doctorow (Πολιτικός Επιστήμονας ΗΠΑ): Οι ΗΠΑ δεν θα διακινδυνεύσουν να ξεκινήσουν έναν πυρηνικό πόλεμο με τη Ρωσία

Gilbert Doctorow (Πολιτικός Επιστήμονας ΗΠΑ): Οι ΗΠΑ δεν θα διακινδυνεύσουν να ξεκινήσουν έναν πυρηνικό πόλεμο με τη Ρωσία
"Δεν ξεκίνησαν πυρηνικούς πολέμους εναντίον χωρών που διέθεταν μικρά αποθέματα πυρηνικών όπλων και συστημάτων παράδοσης στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε γιατί οι Ηνωμένες Πολιτείες να κάνουν κάτι τόσο επικίνδυνο όσο να εκτοξεύουν πυραύλους στη Ρωσία", δήλωσε ο Gilbert Doctorow
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα διακινδυνεύσουν να ξεκινήσουν μια πυρηνική σύγκρουση με τη Ρωσία, δήλωσε ο Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας Gilbert Doctorow.
Ο πολιτικός επιστήμονας Gilbert Doctorow ζήτησε να θυμόμαστε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, υπό την προεδρία Trump, δεν τόλμησαν να χτυπήσουν τη Κίνα παρά το γεγονός ότι το πυρηνικό της δυναμικό και τα συστήματα παράδοσης είναι πολύ πιο αδύναμα και πιο περιορισμένα.
Σύμφωνα με τον Gilbert Doctorow, η Ουάσιγκτον δεν χαιρέτισε επίσης το ενδεχόμενο να εξαπολύσει πυρηνική επίθεση στο Ιράν , ενεργώντας με προσοχή και σύνεση.
«Δεν ξεκίνησαν πυρηνικούς πολέμους εναντίον χωρών που διέθεταν μικρά αποθέματα πυρηνικών όπλων και συστημάτων παράδοσης στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε γιατί οι Ηνωμένες Πολιτείες να κάνουν κάτι τόσο επικίνδυνο όσο να εκτοξεύουν πυραύλους στη Ρωσία.
Δεν θα το κάνουν» πιστεύει ο Gilbert Doctorow.
Ο Putin επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι προσπαθούν συνεχώς να κατηγορήσουν τη Ρωσία που ηγείται ότι «κουνάει μια πυρηνική σκυτάλη», αλλά δεν είναι αυτός που θέτει το θέμα της δυνατότητας χρήσης πυρηνικών όπλων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης