Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ντροπή της Ευρώπης Macron, Scholz – Volodin (Ρωσία): Να παραιτηθούν, κοροϊδεύουν τους λαούς τους

Ντροπή της Ευρώπης Macron, Scholz – Volodin (Ρωσία): Να παραιτηθούν, κοροϊδεύουν τους λαούς τους
Tα εκλογικά αποτελέσματα στη Γερμανία και στη Γαλλία ήταν προβλέψιμα λέει ο πρόεδρος της ρωσικής Δούμας
Ντροπή της Ευρώπης χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της Γαλλίας, Emmanuel Macron και τον καγκελάριο της Γερμανίας, Olaf Scholz, o Vyacheslav Volodin, ο πρόεδρος της ρωσικής Δούμας, ο οποίος τους καλεί να παραιτηθούν, διότι κοροϊδεύουν τους λαούς τους.
«O Macron και ο Scholz παραμένουν προσκολλημένοι στην εξουσία με όλες τους τις δυνάμεις.
Το σωστό είναι να παραιτηθούν και να σταματήσουν να κοροϊδεύουν τους λαούς τους» αναφέρει σε ανάρτηση του στο Telegram o Volodin σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.
Όπως λέει, τα εκλογικά αποτελέσματα στη Γερμανία και στη Γαλλία ήταν προβλέψιμα.
«Η οικονομία είναι στάσιμη, υπάρχει μεταναστευτική κρίση και οι χώρες, αντίθετα με τα εθνικά τους συμφέροντα, σύρονται στον πόλεμο στην Ουκρανία» υποστήριξε ο Volodin, ο οποίος χαρακτήρισε «ντροπή για την Ευρώπη» τους Macron, Scholz.

Κατάρρευση πολιτικής Macron

«Το 52,5% των ψηφοφόρων πήγε στις κάλπες, πρόκειται για το υψηλότερο ποσοστό συμμετοχής σε ευρωπαϊκές εκλογές από το 1994.
Το Εθνικό Μέτωπο της Marine Le Pen έλαβε σχεδόν το 32% των ψήφων, ενώ το κόμμα του Macron έλαβε δύο φορές μικρότερο ποσοστό (15,2%).
Πρόκειται για κατάρρευση της πολιτικής Macron, κάτι που αναγνώρισε και ο ίδιος, κηρύσσοντας τη διάλυση της Εθνοσυνέλευσης και πρόωρες βουλευτικές εκλογές» είπε ο Volodin.

Τα χειρότερα εκλογικά αποτελέσματα για Scholz

Επιπλέον υποστήριξε πως για το Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα του Scholz, τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών ήταν τα χειρότερα στην ιστορία.
«Οι Σοσιαλδημοκράτες κερδίζουν περίπου 14%, μένοντας πίσω όχι μόνο από τους Χριστιανοδημοκράτες (30%), αλλά από και τους ευρωσκεπτικιστές της «Εναλλακτική για τη Γερμανία (16%)».
Ο κυβερνητικός συνασπισμός του Scholz έχασε την υποστήριξη των Γερμανών
Η αντιπολίτευση ζητά ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση ή τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών» υποστήριξε ο Volodin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης