Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Σίλβιο Προτό στο BN Sports: «Μόνο αν παίξει ο Κουρτουά, έχει ελπίδες κατάκτησης το Βέλγιο – Είμαι οπαδός του Ολυμπιακού!»

Ο Σίλβιο Προτό στο BN Sports: «Μόνο αν παίξει ο Κουρτουά, έχει ελπίδες κατάκτησης το Βέλγιο – Είμαι οπαδός του Ολυμπιακού!»
Μπορεί να πέρασε για λίγο από την χώρα μας, αλλά αυτό ήταν αρκετό για να την «αγαπήσει». Ο Σίλβιο Προτό μιλά στο BN Sports και αποκαλύπτει το ματς που δεν θα ξεχάσει από την παρουσία του στον Ολυμπιακό, αλλά και τον παράγοντα που ίσως κάνει την διαφορά για το Βέλγιο, στο επερχόμενο EURO!

Συνέντευξη στους Τάσο Φαραό και Φάνη Τσοκανά

Τι κι αν έμεινε μόνο για μία σεζόν στην Ελλάδα; Ο Σίλβιο Προτό δεν λησμονεί το πέρασμά από τον Ολυμπιακό. Το αντίθετο μάλιστα, αφού δηλώνει ακόμα οπαδός των «ερυθρολεύκων»!

Ποιον ποδοσφαιριστή ξεχωρίζει για το Βέλγιο, που ίσως κάνει την διαφορά για την ομάδα του στο EURO 2024; Ποιο ματς δεν πρόκειται να ξεχάσει τόσο με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, όσο και κατά το διάστημα της παρουσίας του στον Πειραιά;

Ο 41χρονος Βέλγος απαντά και δίνει τα δικά του φαβορί για την επερχόμενη διοργάνωση στα γήπεδα της Γερμανίαςδίνοντας συνέχεια στο μεγάλο αφιέρωμα του BN Sports, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!

Η συνέχεια στο BNsports

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης