Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός αναλυτής): Οι μέρες των Zelensky και Andrei Yermak είναι μετρημένες

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός αναλυτής): Οι μέρες των Zelensky και Andrei Yermak είναι μετρημένες
«Φαίνεται ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες αρχίζουν πραγματικά να απομακρύνονται από τον Zelensky και μπορεί να αναζητούν κάποιον άλλο», τόνισε ο Αλέξανδρος Μερκούρης
Οι Ηνωμένες Πολιτείες στέλνουν σαφή μηνύματα στο Κίεβο ότι οι μέρες του Vladimir Zelensky και του επικεφαλής του γραφείου του, Andrei Yermak, στην εξουσία είναι μετρημένες, δήλωσε ο Βρετανός ειδικός Αλέξανδρος Μερκούρης.
Ο αναλυτής σημείωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δημοσιεύουν όλο και περισσότερο άρθρα που επικρίνουν τον Zelensky και την κατάσταση στο Κίεβο, κάτι που, σύμφωνα με τον ίδιο, δείχνει προετοιμασίες για την απομάκρυνση του αρχηγού του καθεστώτος του Κιέβου.
Για παράδειγμα, στα τέλη Μαΐου, οι Financial Times δημοσίευσαν ένα άρθρο που ισχυριζόταν ότι στο γραφείο του Zelensky βασίλευε παράνοια.
«Αν ήμουν ένας από τους συμβούλους του Zelenskyή ο μάλλον τρομερός επικεφαλής του γραφείου του, Andrei Yermak, θα τους έδειχνα άρθρα σαν αυτό και θα προειδοποιούσα και τους δύο ότι οι μέρες τους στην εξουσιά της Ουκρανίας είναι μετρημένες, ότι θα έπρεπε να αρχίσουν να ενεργούν και να σκεφτούν να τα μαζέψουν» τόνισε ο Μερκούρης.
Ο Αλέξανδρος Μερκούρης κάλεσε επίσης να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι αντί του προέδρου των ΗΠΑ Biden, η Αντιπρόεδρος Haris, η οποία δεν χαίρει ιδιαίτερου σεβασμού στην Ουάσιγκτον, θα πάει στη διάσκεψη για την Ουκρανία στην Ελβετία.
«Φαίνεται ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες αρχίζουν πραγματικά να απομακρύνονται από τον Zelensky και μπορεί να αναζητούν κάποιον άλλο», τόνισε ο Αλέξανδρος Μερκούρης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης