Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ευρήματα που εντυπωσιάζουν - Η Γερμανία αναφέρει ρεκόρ κατάσχεσης κοκαΐνης στην ιστορία της χώρας

Ευρήματα που εντυπωσιάζουν - Η Γερμανία αναφέρει ρεκόρ κατάσχεσης κοκαΐνης στην ιστορία της χώρας
Χτύπημα στα καρτέλ ναρκωτικών στη Γερμανία 
Σχετικά Άρθρα

Γερμανοί αστυνομικοί  πραγματοποίησαν επιδρομές σε επτά ομοσπονδιακά κράτη και κατασχέθηκε μια ποσότητα ρεκόρ κοκαΐνης αξίας πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, γράφει η Bild.
Το Γραφείο Τελωνειακών Ερευνών στη Στουτγάρδη και η Εισαγγελία του Ντίσελντορφ ανακοίνωσαν την Παρασκευή (14/6/2024) ότι πρόκειται για τη «μεγαλύτερη κατάσχεση κοκαΐνης» στη Γερμανία.
Η ακριβής ποσότητα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά το δημοσίευμα αναφέρει ότι ανέρχεται σε 35 καθαρούς  τόνους της ουσίας.
Επτά άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια επιδρομών στη Βόρεια Ρηνανία - Βεστφαλία, τη Βαυαρία, το Βερολίνο, το Βραδεμβούργο, το Αμβούργο, την Έσση και την Κάτω Σαξονία.
Οι επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε πόλεις όπως η Βόννη, η Κολωνία, το Λεβερκούζεν, η περιοχή Rhein - Sieg και το Wachtberg στη Βόρεια Ρηνανία - Βεστφαλία, καθώς και το Μόναχο, το Αμβούργο και η Φρανκφούρτη επί του Μάιν.
Πρόσθετες λεπτομέρειες της έρευνας θα ανακοινωθούν το νωρίτερο την επόμενη εβδομάδα.
Μόλις πριν από λίγες ημέρες, οι ανακριτές ανέφεραν την κατάσχεση περίπου μισού τόνου κοκαΐνης στην Έσση, με αρκετούς υπόπτους να κρατούνται.
Δεν είναι ακόμη σαφές εάν οι δύο επιχειρήσεις κατά των ναρκωτικών συνδέονται.
Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών είχε ανακαλυφθεί και στο λιμάνι του Αμβούργου πέρυσι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης