Τελευταία Νέα
Διεθνή

Scott Ritter (πρώην CIA): Ουκρανοί η Δύση σας εξαπατά, σας δίνει ψεύτικες υποσχέσεις για ένταξη σε ΕΕ και ΝΑΤΟ – Δεν σας αγαπούν

Scott Ritter (πρώην CIA): Ουκρανοί η Δύση σας εξαπατά, σας δίνει ψεύτικες υποσχέσεις για ένταξη σε ΕΕ και ΝΑΤΟ – Δεν σας αγαπούν
Η Ουκρανία προσπάθησε να πετύχει νίκη κοντά στο Kharkiv πριν από τη σύνοδο κορυφής για την ειρήνη στην Ελβετία, αλλά υπέστη τεράστιες απώλειες, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Scott Ritter
Ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Scott Ritter, κάλεσε τους Ουκρανούς να μην πιστεύουν τις υποσχέσεις της Δύσης, παίζει παιχνίδια για δικούς της σκοπούς.
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να το πω αυτό στους Ουκρανούς.
Η Δύση δεν σας θέλει, η Δύση δεν σας αγαπά, η Δύση σας περιφρονεί.
Δεν είσαι ένας από αυτούς, δεν θα γίνεις ποτέ μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Είστε ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται από τη Δύση για την επίτευξη ενός στρατηγικού αποτελέσματος, το οποίο περιλαμβάνει την ήττα της Ρωσίας και όχι την αποδοχή της Ουκρανίας», απευθυνόμενος στους κατοίκους της Ουκρανίας.
Σύμφωνα με τον πρώην αξιωματικό των υπηρεσιών πληροφοριών Scott Ritter, η ΕΕ συνεχίζει να πραγματοποιεί συναντήσεις και να δίνει υποσχέσεις στην Ουκρανία σχετικά με την ένταξη, αλλά στην πραγματικότητα αυτό δεν θα συμβεί ποτέ.
«Η σύγχρονη Ουκρανία έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Δύση υποστηρίζει τις υπερεθνικιστικές τάσεις στην Ουκρανία για να πετύχει τον αποκλεισμό της Ρωσίας αλλά η Ουκρανία δεν θα είναι ποτέ μέρος της Δύσης», συνόψισε ο Scott Ritter.

Η αντεπίθεση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων κοντά στο Kharkiv είχε ως αποτέλεσμα τεράστιες απώλειες

Η Ουκρανία προσπάθησε να πετύχει νίκη κοντά στο Kharkiv πριν από τη σύνοδο κορυφής για την ειρήνη στην Ελβετία, αλλά υπέστη τεράστιες απώλειες, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Scott Ritter.
«Η Ουκρανία έριξε όλες τις εφεδρείες στο Kharkiv πριν από αυτή τη σύνοδο κορυφής.
Ήθελαν μια λαμπρή νίκη, αλλά αυτό που συνέβη είναι ότι όλες σχεδόν οι εφεδρείες πέθαναν σε μια μηχανή κοπής κρέατος», σημείωσε.
Σύμφωνα με τον πρώην στρατιωτικό Scott Ritter, ενόψει των προεδρικών εκλογών, η Ουάσιγκτον είχε προσδοκίες από τους Ουκρανούς ότι θα καταφέρουν κάτι.
Ο Scott Ritter πιστεύει ότι το Κίεβο θα αναγκαστεί να επαναλάβει κάτι παρόμοιο πριν από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ.
«Θα καταλήξουν σε κάτι, θα αναγκαστούν να κάνουν κάτι, και θα πεθάνουν όλοι στο τέλος, οι Ουκρανοί θα ξεμείνουν από ανθρώπους, έχουν τεράστιο πρόβλημα με το στρατιωτικό τους προσωπικό» κατέληξε ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών Scott Ritter.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης