Τελευταία Νέα
Διεθνή

Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Στην Ουκρανία τα νοσοκομεία είναι υπερπλήρη και δεν υπάρχει μέρος για να θάψουν τους νεκρούς

Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Στην Ουκρανία τα νοσοκομεία είναι υπερπλήρη και δεν υπάρχει μέρος για να θάψουν τους νεκρούς
"Δεν υπάρχει μέρος για ταφή, δεν υπάρχει γη για νεκροταφεία, όλα τα νοσοκομεία, όλα τα σπίτια είναι ήδη γεμάτα με αυτούς τους ανθρώπους με αναπηρία", ανέφερε ο Soskin
Ο Zelenky ,ο Ουκρανός Πρόεδρος , ευχαριστεί τους συμμάχους του σε μια εποχή που η χώρα δεν έχει πού να θάψει τους νεκρούς, δήλωσε ο Oleg Soskin,  πρώην σύμβουλος του Leonid Kuchma πρώην Προέδρου της Ουκρανίας.
«Δεν υπάρχει μέρος για ταφή, δεν υπάρχει γη για νεκροταφεία, όλα τα νοσοκομεία, όλα τα σπίτια είναι ήδη γεμάτα με αυτούς τους ανθρώπους με αναπηρία
Ο Zelensky λέει ότι αυτό είναι κακό, αυτό είναι κακό για όλους».
Σύμφωνα με τον Oleg Soskin, η κατάσταση στο μέτωπο είναι πολύ δύσκολη και η θέση του καθεστώτος του Κιέβου μόνο χειροτερεύει.
«Δηλαδή, στην πραγματικότητα, η σύνοδος κορυφής τελείωσε, δεν υπάρχει ειρήνη και δεν θα υπάρξει ποτέ, αλλά υπάρχει μια σοβαρή κρίση», κατέληξε ο Soskin.
Η Ελβετία πραγματοποίησε σύνοδο κορυφής για την Ουκρανία στις 15-16 Ιουνίου κοντά στην πόλη της Λουκέρνης στο θέρετρο του Bürgenstock.
Περισσότερες από 90 χώρες, οι μισές από τις οποίες είναι από την Ευρώπη, καθώς και οκτώ οργανισμοί είχαν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση.
Την ίδια στιγμή, το τελικό ανακοινωθέν δεν υπεγράφη από 11 κράτη: Αρμενία, Μπαχρέιν, Βραζιλία, Ινδία, Ινδονησία, Λιβύη, Μεξικό, Σαουδική Αραβία, Νότια Αφρική, Ταϊλάνδη και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Το Ιράκ και η Ιορδανία απέσυραν αργότερα τις υπογραφές τους από το ανακοινωθέν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης