Τελευταία Νέα
Διεθνή

Λοχίας του αμερικανικού στρατού καταδικάστηκε σε φυλάκιση στη Ρωσία

Λοχίας του αμερικανικού στρατού καταδικάστηκε σε φυλάκιση στη Ρωσία
Σύμφωνα με τη δικογραφία, περίπου δύο εβδομάδες μετά την άφιξή τους στη Ρωσία, σημειώθηκε καβγάς μεταξύ του Black και της συντρόφου του
Δικαστήριο του Βλαδιβοστόκ καταδίκασε τον 34χρονο λοχία του αμερικανικού στρατού Gordon Black σε φυλάκιση 3 ετών και 9 μηνών.
Ο Αμερικανός στρατιώτης κρίθηκε ένοχος για κλοπή και απειλές κατά της ζωής του συντρόφου του.
Επιπλέον, το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 320 ώρες υποχρεωτικής εργασίας και τον διέταξε να πληρώσει πρόστιμο 10 χιλ. ρούβλια.
Ο Black κατέληξε στη Ρωσία όταν αποφάσισε να επισκεφτεί τη σύντροφο του.
Τοποθετήθηκε σε μια αμερικανική στρατιωτική βάση στη Νότια Κορέα και σχεδίαζε να επιστρέψει στις ΗΠΑ για περαιτέρω υπηρεσία στο Φορτ Καβάζος του Τέξας.
Ωστόσο, πριν από αυτό, αποφάσισε να κάνει μια στάση στο Βλαδιβοστόκ.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, περίπου δύο εβδομάδες μετά την άφιξή τους στη Ρωσία, σημειώθηκε καβγάς μεταξύ του Black και της συντρόφου του.
Η Σάσα ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού τους, ο λοχίας την χτύπησε και στη συνέχεια της έκλεψε 200.000 ρούβλια και αλκοόλ. Μετά από αυτό, επικοινώνησε με τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου, οι οποίες συνέλαβαν τον Αμερικανό στρατιώτη.
Στη δίκη, ο Black παραδέχτηκε εν μέρει την ενοχή του, επιβεβαιώνοντας το γεγονός της κλοπής, αλλά αρνήθηκε ότι απείλησε να τη σκοτώσει. Ωστόσο, το δικαστήριο έκρινε τα στοιχεία της εισαγγελίας επαρκή για την καταδίκη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης