Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γεωργία: Απαγορεύει δια νόμου τις συγκεντρώσεις και την προπαγάνδα των ΛΟΑΤΚΙ - Σκληρή καταστολή για τις αντιδράσεις

Γεωργία: Απαγορεύει δια νόμου τις συγκεντρώσεις και την προπαγάνδα των ΛΟΑΤΚΙ - Σκληρή καταστολή για τις αντιδράσεις

Η αστυνομία θα έχει το δικαίωμα να απαιτήσει τη διακοπή τέτοιων εκδηλώσεων

Σχετικά Άρθρα

Η Γεωργία θα απαγορεύσει τη δημόσια προπαγάνδα LGBT και οι χειρουργικές επεμβάσεις αλλαγής φύλου θα γίνουν ποινικό αδίκημα, σύμφωνα με δημοσιεύματα γεωργιανών ΜΜΕ.
Αναφέρεται ότι οι κανόνες αυτοί θα τεθούν σε ισχύ μετά τη θέσπιση του νόμου «Περί Προστασίας Οικογενειακών Αξιών και Ανηλίκων».
Θα γίνουν τροποποιήσεις στον Ποινικό Κώδικα και στο Σύνταγμα της χώρας.
Σύμφωνα με τις τροπολογίες, οι δημόσιες συγκεντρώσεις που στοχεύουν στην προώθηση της ταύτισης ενός ατόμου με φύλο διαφορετικό από το βιολογικό του, οι σχέσεις που βασίζονται σε σεξουαλικό προσανατολισμό μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου ή η αιμομιξία θα απαγορεύονται.
Επιπλέον, η αστυνομία θα έχει το δικαίωμα να απαιτήσει τη διακοπή τέτοιων εκδηλώσεων και μετά από 15 λεπτά, εάν δεν ικανοποιηθεί το αίτημα, να λάβει μέτρα που προβλέπει ο νόμος.
Όσον αφορά την αλλαγή φύλου, σύμφωνα με τις τροπολογίες, η διενέργεια χειρουργικών επεμβάσεων ή ιατρικών επεμβάσεων που αποσκοπούν στην αλλαγή του βιολογικού φύλου θα τιμωρείται με πρόστιμο ή με στέρηση του δικαιώματος κατοχής θέσης ή άσκησης δραστηριοτήτων έως 3 χρόνια ή με φυλάκιση για θητεία από 1 έως 4 έτη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης