Τελευταία Νέα
Διεθνή

Cetnje: Έκρηξη βόμβας στην ιστορική πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου σκότωσε 2 και τραυμάτισε 3 – Ανεξέλεγκτο το οργανωμένο έγκλημα

Cetnje: Έκρηξη βόμβας στην ιστορική πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου σκότωσε 2 και τραυμάτισε 3 – Ανεξέλεγκτο το οργανωμένο έγκλημα
Η χώρα έχει κληθεί να αντιμετωπίσει το ανεξέλεγκτο οργανωμένο έγκλημα και τη διαφθορά
Σχετικά Άρθρα

Έκρηξη στην Cetnje, στην ιστορική πρωτεύουσα του κεντρικού Μαυροβουνίου, σκότωσε δύο άτομα και τραυμάτισε σοβαρά άλλους τρεις την Πέμπτη (20/6/2024), σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας.
Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στο αθλητικό κέντρο της πόλης, με αποτέλεσμα η αστυνομία να αποκλείσει την περιοχή και να ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθεί το είδος και η αιτία της έκρηξης.
Η κρατική τηλεόραση RTCG μετέδωσε ότι η έκρηξη προκλήθηκε από βόμβα, υποδηλώνοντας πιθανούς δεσμούς με εγκληματικές συμμορίες που εμπλέκονται στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών.
Η έκθεση ανέφερε ότι «μερικά από τα θύματα βγήκαν πρόσφατα από τη φυλακή».
Το Μαυροβούνιο, ένα μικρό έθνος της Αδριατικής Θάλασσας με πληθυσμό περίπου 620.000, είναι μέλος του ΝΑΤΟ και υποψήφιο για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η χώρα έχει κληθεί να αντιμετωπίσει το ανεξέλεγκτο οργανωμένο έγκλημα και τη διαφθορά ως μέρος της διαδικασίας ένταξής της στην ΕΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης