Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin (Ρώσος Πρόεδρος): Η πυρηνική τριάδα της Ρωσίας θα ισχυροποιηθεί – Οι συμβατικές δυνάμεις θα ενισχυθούν

Putin (Ρώσος Πρόεδρος): Η πυρηνική τριάδα της Ρωσίας θα ισχυροποιηθεί – Οι συμβατικές δυνάμεις θα ενισχυθούν
O Putin ισχυρίστηκε ότι η Ρωσία σχεδιάζει να αναπτύξει περαιτέρω την πυρηνική της τριάδα ως «εγγύηση στρατηγικής αποτροπής» και να διατηρήσει την ισορροπία δυνάμεων στον κόσμο
Ο Ρώσος Πρόεδρος Putin συνεχίζει να επικαλείται πυρηνικές απειλές ως μέρος της συνεχιζόμενης εκστρατείας πληροφόρησής του για να αποθαρρύνει την περαιτέρω υποστήριξη της Δύσης στην Ουκρανία.
O Putin ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας σε αποφοίτους Ρώσους αξιωματικούς στις 21 Ιουνίου ότι η Ρωσία σχεδιάζει να αναπτύξει περαιτέρω την πυρηνική της τριάδα ως «εγγύηση στρατηγικής αποτροπής» και να διατηρήσει την ισορροπία δυνάμεων στον κόσμο.
Ο Putin σημείωσε ότι η Ρωσία εργάζεται επίσης για να αυξήσει τις συμβατικές μάχιμες ικανότητές της και την αμυντική της βιομηχανική παραγωγή.
Υποστήριξε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Βιετνάμ στις 20 Ιουνίου ότι η Ρωσία εξετάζει το ενδεχόμενο να «χαμηλώσει το όριο» για την πυρηνική χρήση στο πυρηνικό δόγμα της Ρωσίας και ότι μια πιθανή μελλοντική στρατηγική ήττα των ρωσικών δυνάμεων στο πεδίο της μάχης στην Ουκρανία θα είχε ως αποτέλεσμα το «το τέλους του κράτους της Ρωσίας και αυτό δεν μπορεί να συμβεί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης