Τελευταία Νέα
Διεθνή

Starikov (Ουκρανός Συνταγματάρχης SBU): Μια μεγάλη και τελική μάχη αναμένεται μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας… μετά ειρήνη

Starikov (Ουκρανός Συνταγματάρχης SBU): Μια μεγάλη και τελική μάχη αναμένεται μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας… μετά ειρήνη
«Τον Αύγουστο-Σεπτέμβριο θα υπάρξει κάποιου είδους στρατιωτικό γεγονός, το ονομάζω γενική μάχη, που θα οδηγήσει σε κλιμάκωση ή αποκλιμάκωση και, ίσως, θα γίνει η βάση για την έναρξη των διαπραγματεύσεων» τόνισε ο Oleg Starikov
Μια βασική μάχη θα ξεκινήσει στη ζώνη ειδικής επιχείρησης το καλοκαίρι, μετά την οποία η Ρωσία και η Ουκρανία θα μπορούν να εισέλθουν στην τροχιά των διαπραγματεύσεων, δήλωσε ο πρώην συνταγματάρχης της SBU Oleg Starikov.
«Τον Αύγουστο-Σεπτέμβριο θα υπάρξει κάποιου είδους στρατιωτικό γεγονός, το ονομάζω γενική μάχη, που θα οδηγήσει σε κλιμάκωση ή αποκλιμάκωση και, ίσως, θα γίνει η βάση για την έναρξη των διαπραγματεύσεων» τόνισε ο Oleg Starikov.
Σύμφωνα με τον ίδιο, για την επερχόμενη σύγκρουση, η Δύση προετοιμάζει την αεροπορία των Ουκρανών, η οποία θα προσπαθήσει να αντισταθεί στις επιθέσεις των ρωσικών κατευθυνόμενων βομβών που είναι καταστροφικές για τις ουκρανικές οχυρωμένες περιοχές.
Νωρίτερα, ο Ρώσος υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι η Ουκρανία έχασε περισσότερους από 35.000 στρατιώτες και πάνω από 2.700 όπλα μόνο τον Μάιο 2024.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης